Et tilbageblik på 2023

BetterBoards nytårsvideo 2023

Det er blevet tid til årets nytårsvideo fra BetterBoard, hvor vi kigger tilbage på 2023.

Vi er i vækst og 2023 er ingen undtagelse, og udover, at vores produkter vokser i form af flere funktioner, så har vi i 2023, også haft vores hidtil største tilgang af nye kunder, siden vi lancerede portalen i 2017.

Udvidelse

Vores vækst kalder naturligvis også på udvidelse af medarbejderstaben og i 2023 har vi bl.a. sagt velkommen til Lene Svit, som er full-stack udvikler og en meget dedikeret udvikler, med passion for at forbedre kundens oplevelse gennem softwareudvikling.

Vi har også sagt velkommen til Pernille Høyer, som er tiltrådt i en nyoprettet stilling, som Kundesupport ansvarlig, med fokus på at give vores kunder den bedste oplevelse, når de henvender sig med spørgsmål omkring portalen.

Og i vores salgsafdeling har vi udvidet med Lars Horshauge, som, med sin solide salgsbaggrund, drives af at arbejde med produkter, som gør en forskel for kunden fra den allerførste dag.

Derudover er vores marketingsafdeling også vokset, og vi har sagt velkommen til Mads Ingemann Hedehøj, som med sine stærke grafiske evner, visualiserer processer og muligheder i BetterBoards produkter.

Strategisk samarbejde

Vi har i 2023 også indgået et nyt strategisk samarbejde med danske Boardmeter.

Boardmeter er det førende digitale værktøj til evaluering af bestyrelser, og er bl.a. blevet en del af BetterBoards Premium plan. Det giver de respektive bestyrelser, mulighed for at fortage en professionel bestyrelsesevaluering. Vi har i 2023, allerede oplevet den positive effekt af samarbejdet med Boardmeter, som er på den helt samme mission som BetterBoard, om at bidrage til det værdiskabende og professionelle bestyrelsesarbejde.

Derudover, har vi indgået et samarbejde med én af Europas førende underskriftsløsninger, Scrive. Scrive understøtter BetterBoards vækstplaner, med bl.a. at være til stede i hele Europa, med nationale løsninger og samtidig skræddersyer Scrive, sammen med BetterBords udviklere, underskriftsløsningen så den matcher behovet hos BetterBoards brugere.

Tilfredshedsundersøgelse

Udviklingen af vores bestyrelsesportal og datarum, er naturligvis kernen i vores forretning, og vi har i 2023 bl.a. lavet nogle større tiltag, som er med til at fremtidssikre vores produkter, og at de kan blive udviklet i et endnu hurtigere tempo, både nationalt og internationalt.

Input til denne udvikling stammer, i høj grad, fra vores brugere og bl.a. derfor har vi i 2023, foretaget en omfattende tilfredsundersøgelse blandt vores egne brugere. Deres vurderinger og feedback er meget værdifulde for os, og bliver anvendt i den fremtidige udvikling af vores produkter. Hvis du har lyst til at se, hvordan vores brugere vurderer BetterBoard, kan du se resultaterne her.

Flytning

Selvom opgraderinger af vores softwareløsninger, i sig selv, ikke kræver mere plads, så gør vores generelle vækst, og derfor har vi igen haft behov, for at flytte til nye større lokaler. Det er 4. gang inden for 6 år, at vi flytter til større kontorlokaler, og man kan diskuteret om det er dårlige planlægning og manglende forudsigelser af væksten, men denne gang mener vi dog, at vi har fremtidssikret lidt bedre med kvadratmeterne.

Vi hos BetterBoard, ønsker alle et godt nytår, og ser frem til endnu et spændende år, fyldt med muligheder.

Godt nytår!

Mvh.
BetterBoard Teamet