Image module

Cloudbaseret løsning

BetterBoard bestyrelsesplatform er en 100 procent cloudbaseret løsning til bestyrelsesarbejdet

BetterBoard bestyrelses platform er en 100 procent cloudbaseret løsning, hvilket betyder, at du kan logge på portalen – uanset hvor du befinder dig og fra hvilken som helst enhed. Dermed skabes grundlaget for et enklere og mere effektivt og digitalt bestyrelsesarbejde.

En cloudbaseret løsning kan være en stor fordel for dig, der er involveret i bestyrelsesarbejde – for som bestyrelsesformand eller bestyrelsesmedlem er man forpligtet til at sikre de mest optimale forhold for en effektiv og værdiskabende bestyrelse. Du får et bestyrelsesværktøj, hvor du har alle de funktioner og guides, man har brug for til at skabe sikre og digital bestyrelsesarbejde.

Digitaliser bestyrelsen

Når du vælger en cloudbaseret løsning, vælger du en løsning med fleksibel adgang, som hverken kræver integration eller installation. Bestyrelsesportalen fungerer desuden på alle gængse browsere og er samtidig optimeret til både computere, tablets og andre mobile enheder.

Digitalisering af bestyrelsesarbejdet med en nem, effektiv og sikker bestyrelsesportal er absolut et godt udgangspunkt for både strukturering og effektivisering af bestyrelsens arbejde i fremtiden. I den forbindelse er datasikkerhed naturligvis et nøgleord, og her har digitalisering af bestyrelsen og cloudbaserede løsninger mange fordele.

Tekniske specifikationer

Hos BetterBoard benytter vi Microsoft Azure, som blandt andet er ISO/IEC 27001:2013 certificeret. Al datadistribution og opbevaring er desuden 256 bit AES-krypteret. På den modsatte side har portalen en høj TLS 1.2-kryptering. TLS 1.2 er en ny og mere sikker browserprotokol, som anbefales i stedet for SSL. Derudover har bestyrelsesportalen desuden 2-faktor login, og alle disse sikkerhedsforanstaltninger betyder, at løsningen er en af de allermest sikre på markedet.

ISO / IEC 27001 er den mest kendte ISO-standard i relation til informationssikkerhedsstyringssystem (ISMS).

Desuden har alle de services, BetterBoard benytter på Microsoft Azure også CSA STAR Certification, hvilket bedst kan beskrives som en overbygning på ISO / IEC 20071 certificeringen. Ønsker du at vide mere om certificeringsniveauerne, kan du klikke på nedenstående billeder:

ISO IEC 27001 certificate | Cloudbaseret løsning
CSA Star Certificate | Cloudbaseret løsning

Oplev en værdiskabende bestyrelsesportal

Prøv portalen gratis
Book online demo
Få mere information