Vores samarbejdspartnere

- Vi er meget stolte over at kunne præsentere BetterBoards samarbejdspartnerer

Bestyrelseskvinder er et netværk af erfarne erhvervskvinder, som ønsker at løfte og hjælpe små- og mellemstore virksomheder til at realisere deres vækstpotentiale gennem bestyrelsesarbejde.
Andersen Partners er et moderne, kommercielt og internationalt orienteret advokatfirma. Med hovedkontor i Kolding og afdelinger i København, Odense og Hamborg tilbyder de juridisk rådgivning af høj kvalitet på tværs af både regioner og landegrænser.
BoardBoost er vejen til kvalitet i bestyrelsesarbejdet. Det er en ekstern bestyrelsesevaluering, der fokuserer på effektivisering af bestyrelsens arbejde og maksimerer værdiskabelse for virksomheden.
MakeMyStrategy™ er et dansk cloudbaseret SaaS-værktøj, som gør det LET og ENKELT for alle virksomheder at arbejde med strategi.
ASNET Board er et dansk bestyrelsesnetværk, der er specialister i bestyrelsesarbejde. ASNET Board er et netværk for værdiskabende bestyrelseskandidater og medlemmer til mindre og mellemstore virksomheder.
nBoard er Danmarks største jobportal for bestyrelsesposter, stiftet af bl.a. Martin Thorborg, som via et brugervenligt søgeværktøj gør det nemt at finde den perfekte kandidat til din bestyrelse baseret på de efterspurgte kompetencer.
Boardmeter er Danmarks mest enkle og effektive værktøj til bestyrelsesevaluering. Styrk bestyrelsens arbejde med en bestyrelsesevaluering udviklet af førende eksperter og erfarne bestyrelsesmedlemmer.
Scandinavian Executive Institute udbyder uddannelser i samarbejde med førende business schools (bl.a. INSEAD og IMD). Uddannelserne henvender sig til direktører, ledere og bestyrelsesmedlemmer og er målrettet toppen af skandinavisk erhvervsliv.