Vores samarbejdspartnere


– Få et overblik over hvem vi samarbejder med

Bestyrelseskvinder er et netværk af erfarne erhvervskvinder, som ønsker at løfte og hjælpe små- og mellemstore virksomheder til at realisere deres vækstpotentiale gennem bestyrelsesarbejde.
ASNET Board er ikke kun et af de ældste bestyrelsesnetværk i Danmark, men også det førende. ASNET Board er et netværk for værdiskabende bestyrelseskandidater og medlemmer til mindre og mellemstore virksomheder. ASNET Board er et dansk bestyrelsesnetværk, der er specialister i bestyrelsesarbejde.
Andersen Partners er et moderne, kommercielt og internationalt orienteret advokatfirma. Med hovedkontor i Kolding og afdelinger i København, Odense og Hamborg tilbyder de juridisk rådgivning af høj kvalitet på tværs af både regioner og landegrænser.
Scandinavian Executive Institute har siden 2007 udbudt uddannelser i samarbejde med førende business schools. herunder INSEAD og IMD. Uddannelserne henvender sig til topledere, direktører, ledere og bestyrelsesmedlemmer og er målrettet toppen af skandinavisk erhvervsliv
Boardmeter er Danmarks mest enkle og effektive værktøj til bestyrelsesevaluering. Styrk bestyrelsens arbejde med en bestyrelsesevaluering udviklet af førende eksperter og erfarne bestyrelsesmedlemmer.
Mikkel Mod Mobning er en forening hvor håndboldspilleren Mikkel Hansen går med i kampen mod mobning. Foreningens formål er at modarbejde mobning og øge trygheden og tolerancen blandt børn og unge i sportslige, kulturelle og sociale fællesskaber.