Kundecases

Kundecase-Tina-Nørgaard-Madsen

Tina Nørgaard Madsen

Direktionsassistent hos Sindico Group

Mød Tina Nørgaard Madsen, direktionsassistent hos Sindico Group, et kapitalholdingselskab med 4 divisioner inden for wholesale, retail, marketing og forretningsudvikling.

Læs mere
Kristine Hejgaard-BW

Kristine Hejgaard

Professionel bestyrelsesmedlem

Læs om hvordan Kristine Hejgaard, som professionel bestyrelsesmedlem har oplevet at BetterBoard Bestyrelsesportalen giver mere rum til at fokusere på kerneopgaverne i bestyrelsesarbejdet.

Læs mere
Michael Staal-BW

Michael Staal

Wineandbarrels A/S

Når man arbejder i en bestyrelse, er man en del af holdet. Derfor er det altafgørende, at have styr på ens værktøjer. Når man arbejder med mennesker, hvor effektivisering af tid og sikkerhed er en nødvendighed for at lykkes. Det har Michael Staal erfarede efter sine mange år som direktør og bestyrelsesformand i flere selskaber.

Læs mere
Kundecase - Anne-Christine-Helms

Anne Christine

Christian Nielsens Fond

Hvordan opretholder man sikkerhed og struktur, når man håndterer ansøgninger om fondsmidler og samtidig fungerer som administrator for flere forskellige bestyrelser i en virksomhed? Anne Christine fandt løsningen i BetterBoard Bestyrelsesportal.

Læs mere
Marlene-Haugaard-BW

Marlene Haugaard

H. Skjøde Knudsen A/S

Som professionelt bestyrelsesmedlem, hvor tiden er knap, og struktur er essentiel, kan man effektivisere sit arbejde med en bestyrelsesportal – og man får det absolutte bedste udbytte ved, at anvende den samme portal til alle ens bestyrelsesposter.

Læs mere
Maya-Soele-kundecase-BW

Maya Hiort-Soele

Maya Soele

Når man starter en virksomhed op, er der mange dokumenter, informationer og virksomhedsoplysninger, herunder følsomme forretningsdokumenter, som skal frem og tilbage. Derfor var det vigtigt at kunne skabe struktur allerede fra starten af. Ved at have alle dokumenter sikkert gemt og tilgængeligt for alle på bestyrelsesportalen, var det nemt at skabe overblik og arbejde struktureret i denne opstartsfase og forsætte arbejdet med advisory boardet.

Læs mere
Image module

Flere kundecases er på vej