BetterBoard Bestyrelsesportalen - Book en 30 minutters online demo - helt gratis og ingen binding

Bestil en personlig online demo af BetterBoard Bestyrelsesportalen

Med en demo af BetterBoard Bestyrelsesportalen giver vi dig et større indblik i vores online platform. Oplev mulighederne med denne online demo og digitaliser bestyrelsen allerede idag. Bestil et 30 minutters GRATIS online møde og få en personlig guided tur omkring portalen og dens funktioner. Du kan stille spørgsmål til portalen undervejs eller kontakte os her, hvis du har yderligere spørgsmål. Få et større overblik over portalens mange fordele og hvordan de måske kan bruges i lige netop din bestyrelse. Kom igang med at digitalisere din bestyrelse idag og skab et større overblik og overskud i bestyrelsesarbejdet.

For at komme igang med dit online demo møde, skal du blot oplyse hvilken dato og klokkeslæt der passer dig bedst. Herfra vil vi kontakte dig på det tidspunkt du har oplyst og vores demo af bestyrelsesportalen vil gå igang.

 

Har du lyst til at høre mere om BetterBoard Bestyrelsesportalen eller kunne du godt tænke dig, at prøve portalen med alle dens funktioner? Så er du velkommen til at prøve vores portal i 30 dage helt gratis. Kunne du tænke dig at læse mere om, hvordan digitalisering af bestyrelsesarbejdet kan skabe en mere effektiv og produktiv bestyrelse? Så kan du lige nu hente vores e-bog med gode råd og værktøjer til bestyrelsesmedlemmer helt gratis.

Følg også med i de nyeste opdateringer omkring vores bestyrelsesportal på vores blog og hold øje med vores LinkedIn og Facebook profiler. Her udgiver vi altid nyheder, som omhandler BetterBoard Bestyrelsesportalen.