Image module

Bestil en personlig online demo af bestyrelsesportalen

Oplev værdien som en professionel digital bestyrelsesplatform kan tilføre jeres bestyrelse.

Bestyrelsesportalen er designet til bestyrelsesarbejde for at strukture og sikre dokumenthåndtering og kommunikation. Med en bestyrelsesportal fra BetterBoard kan alle bestyrelsens medlemmer være med – uanset teknisk formåen.

Vi guider dig hele vejen igennem bestyrelsesportalen – og du er velkommen til at stille spørgsmål undervejs. Mødet er helt uforpligtende – skulle du ønske en prøveportal efterfølgende, som du enten kan bruge til at vise resten af  bestyrelsen eller teste af selv, så er den også helt gratis og uforpligtende.

Vi sidder klar hos BetterBoard

Image module

Vi har designet bestyrelsesportalen til bestyrelsesarbejdet og sikret at sætte brugervenligheden i højsædet, så det er nemt for alle medlemmer at tilgå og benytte bestyrelsesportalen og de mange værdiskabende funktioner.

Nogle af disse funktioner dækker blandt andet over:

Derudover er portalen også på tre forskellige sprog: dansk, norsk og engelsk.

Book tid til en online demo

Med en online demo af vores bestyrelsesportal, giver vi dig en introduktion til portalen og gennemgår nogle af de væsentligste områder, som skaber værdi for jeres bestyrelsesarbejde og ikke mindst for bestyrelsesmedlemmernes håndtering og kommunikation af alt bestyrelsesmateriale.

Sidder I flere i bestyrelsen/direktionen, som ønsker at deltage i en online demo, så kan du i forbindelse med bookingen tilføje de personer, som ønsker at deltage.

Klik på knappen herunder for at vælge det tidspunkt, som passer dig/jer bedst. Du vil efterfølgende modtage en mødeinvitation med link til et Teams møde, som bekræftelse på din bestilling af en online demo.

Vælg tidspunkt

Har du spørgsmål eller kommentarer til portalen eller vores online demo, så sidder vi klar til at hjælpe på support-chatten her på siden. Vi sidder klar alle hverdage fra klokken 08.30 til 16.30 (fre. 08.30 – 16.00). Skriver du i chatten uden for vores åbningstider, så vil vi modtage din henvendelse på e-mail og du vil blive kontaktet inden for én arbejdsdag.