Smart mødearkiv

- Med BetterBoard-portalens automatiserede mødearkiv får du en bedre struktur og et større overblik over dit bestyrelsesarbejde.

I BetterBoard har vi gjort det enklere og mere effektivt for dig og din bestyrelse at bevare et struktureret overblik over afholdte møder og dertilhørende vigtige bestyrelsesdokumenter. Med “Mødearkiv” sørger BetterBoard-portalen nemlig for, at tidligere afholdte møder og tilhørende dokumenter og referater altid er tilgængelige for dig og din bestyrelse helt automatisk.

Bedre struktur over møder

Der er en lang række positive effekter ved det automatiserede og intelligente mødearkiv: For det første sparer bestyrelsen tid på at arkivere dokumenter. For det andet får de et struktureret overblik over aktiviteter for samtlige bestyrelsesmedlemmer. For det tredje vil fx revisor opleve en mere effektiv og hurtig adgang til referater og afslutningsvis gør automatiseringen det nemmere at ”on-boarde” nye bestyrelsesmedlemmer eller en ny bestyrelsesformand.

BetterBoard Bestyrelsesportalen sørger ikke kun for, at afholdte møder bliver arkiveret under ”Mødearkiv”.  Systemet opretter desuden automatisk årsmapper, så selv efter mange års historik er systemet stadig særdeles overskueligt.

Kontrolpakken

Med den nye kontrolpakke øges kravet til opbevaring af selskabsdokumenter. Med BetterBoard – Bestyrelsesportalen kan alle selskabs – og virksomhedsdokumenter opbevares nemt og enkelt som samtidig også er en vigtig del af at overholde lovkravende i kontrolpakken.

Læs mere om kontrolpakken her 

God onboarding

Som nævnt er et af de værdiskabende elementer i det automatiserede og intelligente mødearkiv en enklere og mere effektiv on-boarding-proces for nye bestyrelsesmedlemmer. Via systemet kan nye bestyrelsesmedlemmer hurtigt få et overblik over igangværende projekter samt et indblik i og adgang til de seneste bestyrelsesreferater. De nye medlemmer vil naturligvis også få adgang til vigtige informationer, såsom vedtægter, forretningsorden, strategiplaner og nøgletal.

Kort fortalt bidrager den automatiserede funktion i BetterBoard-portalen til en effektiv og hurtig on-boardings-proces for både nye medlemmer og den siddende bestyrelse – det hele med henblik på at skabe et værdiskabende og effektivt bestyrelsesarbejde.

Bedre overblik over moeder med BetterBoard Bestyrelsesportalens moedearkiv

Oplev en portal som skaber værdi

Bestyrelsesportalen indeholder mange smarte funktioner, som er med til at gøre det nemt og enkelt for bestyrelsen og bestyrelsesmedlemmer. Her kan du få et hurtigt overblik over nogle af funktionerne. Har du lyst til at høre mere om vores portal, og hvad vi kan tilbyde dig og din bestyrelse? – Så bestil gratis materiale lige her og få uddybende information. Har du yderligere spørgsmål angående BetterBoard portalen eller dens funktioner, så kan du også kontakte os lige her.

Oplev bestyrelsesportalen

Prøv portalen gratis
Book online demo
Få mere information