BetterBoard Bestyrelsesportalen - Effektiviser din bestyrelse. Nemt og sikkert.

Bestil gratis og uforpligtende materiale om BetterBoard Bestyrelsesportalen

Udfyld formularen nederst på siden og bestil dit gratis materiale.

Ønsker du at læse mere om BetterBoard Bestyrelsesportalen anbefaler vi at bestille “Mere info om BetterBoard portalen”. Her bliver du blandt andet introduceret til BetterBoard og nogle af bestyrelsesportalens smarte funktioner.

Du har også muligheden for selv at prøve kræfter med portalen ved enten at vælge “Personlig online demo” eller “30 dages gratis prøveperiode”. Ved den personlige demo vil en af vores kollegaer give dig en personlig guided tur på portalen. Du vil blive introduceret for portalen og nogle af dens mange smarte funktionerne hvor du også vil have mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Med en gratis prøveportal får du muligheden for at prøve bestyrelsesportalen af på egen hånd. Du får adgang til den fulde udgave af portalen, hvor du blandt andet kan oprette møder, uploade dokumenter, oprette opgaver, underskrive dokumenter via den digitale signatur funktion og meget mere.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på både mail og telefon.

BetterBoard ApS registrerer og behandler mine persondata, som jeg har angivet i denne formular. Læs mere i BetterBoards Privatlivspolitik