Bestil gratis materiale til bestyrelsesarbejdet

Bestil gratis materiale


– Til både bestyrelsesmedlemmer og bestyrelsesformanden.

Bestil gratis materiale idag. Ønsker du at læse mere om BetterBoard Bestyrelsesportalen anbefaler vi at bestille “Mere info om BetterBoard portalen”. Dette dokument giver dig et større indblik i, hvordan portalen kan være med til at effektivisere bestyrelsesarbejdet fremadrettet.

Du har også muligheden for selv at prøve kræfter med portalen ved enten at vælge “Personlig online demo” eller “30 dages gratis prøveperiode”. Ved den personlige demo vil en af vores ansatte guide dig igennem portalen og vise dig funktionerne samt svare på dine spørgsmål undervejs. Hvis du ønsker at vide mere, kan du gå ind på vores online demo lige her og allerede bestille et online møde idag!

Ønsker du derimod at prøve portalen af over en længere periode, er du også velkommen til at bestille en 30 dages prøveperiode. Her får du muligheden for, at prøve bestyrelsesportalen af i din egen bestyrelse uden nogen begrænsninger.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os her.

 

Bestil den fulde oplevelse af bestyrelsesportalen idag!

Du har naturligvis også muligheden for at bestille den fulde oplevelse af BetterBoard’s bestyrelsesportal. Blot vælg “En BetterBoard bestyrelsesportal”, udfyld den resterende del af formularen og vi vil straks vende tilbage til dig.

BetterBoard ApS registrerer og behandler mine persondata, som jeg har angivet i denne formular. Læs mere i BetterBoards Privatlivspolitik