Referencer

Et udpluk af BetterBoards kunder

ase
A-kasse & fagforening
ase a-kasse og fagforening anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
Ase, tværfaglig a-kasse for lønmodtagere og selvstændige inden for alle brancher. Oprindeligt var Ase kun for selvstændige. Deraf navnet, som var en fork. for A-kassen for Selvstændige, tidligere Arbejdsløshedskassen for Selvstændige Erhvervsdrivende. A-kassen blev grundlagt i 1976.
Odense Letbane
Offentlig transport
Odense-Letbane anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
Odense Letbane er et igangværende infrastrukturprojekt, der forventes færdigt i tredje kvartal af 2021 og vil gå fra Tarup i det nordvestlige Odense via Odense Banegård, Syddansk Universitet og Nyt OUH til Hjallese i syd. Letbanens første etape bliver 14,5 km og vil have 26 stationer.
Migatronic A/S
Producenter af svejsemaskiner
Migatronic A/S anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
Migatronic udvikler og producerer svejsemaskiner og svejseudstyr. Vi gør svejsning nemt. Vi udvikler intelligent teknologi til manuel svejsning og automatiserede løsninger. Dansk forhandler. 50 års erfaring. Stort udvalg. Kvalitet.
Søren Østergaard A/S
Håndværker
Soeren oestergaard anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
Virksomheden blev stiftet i 1996 af Blikkenslager Søren Østergaard. Siden har virksomheden været i konstant vækst og beskæftiger idag ca. 60 medarbejdere i både en Blikkenslager afd. og en Entreprise afd.
SOS dansk autohjælp Sjælland
Autohjælp
SOS dansk autohjaelp sjaelland anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
SOS Dansk Autohjælp Sjælland beskæftiger ca. 200 fordelt på 7 stationer. Medarbejdere der indgår i det døgnbemandede beredskab. Med ca. 85 specialopbyggede redningsvogne udfører vi ca. 125.000 assistancer om året.
Metro Service A/S
Offentlig transport
Metro Service benytter BetterBoard Bestyrelsesportalen
Kunden er i fokus hos Metro Service. Vi sikrer høj driftsstabilitet, effektivt vedligehold og god service til alle vores kunder - døgnet rundt.
N.O. Jensen A/S
Bilforhandler
no-jensen anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
N.O. Jensen er din lokale bilforhandler med et stort sortiment af både nye, brugte og demobiler. Med el- og hybridbiler i sortimentet er vi også specialister, når det kommer til salg, service og viden. For 4. år i træk er vi kåret som Danmarks største og bedste Suzukiforhandler, og det er vi stolte af.
Davidsen Tømmerhandel A/S
Trælast og byggevarer - agentur og engros
Davidsen Tømmerhandel A/S anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
100% danskejet handelsvirksomhed inden for trælast og byggemarked til både prof. og private. Davidsen er kendt som en troværdig og seriøs partner til byg.
Himmerlandskød A/S
Slagteri
Himmerlandskoed as anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
Himmerlandskød bliver solgt i den danske detailhandel, foodservice og i industrien samt til private slagtermestre i hele Danmark. Vi eksporterer også vores kød til store dele af verden.
UNICEF Danmark
Støtteorganisation
UNICEF Danmark benytter BetterBoard Bestyrelsesportalen
UNICEF er verdens største børneorganisation og når flest udsatte børn. Vi redder liv og skaber udvikling og kæmper for børns rettigheder.
Dinesen Floors A/S
Producenter
Dinesen Floors A/S benytter BetterBoard Bestyrelsesportalen
Dinesen is Denmark's leading manufacturer of exclusive plank floors and was founded in 1898 by the same familiy that runs the company today.
Ribe Fjernvarme
Fjernvarme
Ribe Fjernvarme anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
Ribe Fjernvarme er startet i 1950 på Sct. Nicolaigade 23, som et brunkuls fyret varmeværk, der senere blev ombygget til at fyre med Heavy fuel. I 1987 blev der instalerret tre kombinerede olie / naturgaskedler.
JP Elservice
Elektriker
JP Elservice benytter BetterBoard Bestyrelsesportalen
Elektrikerfirma til privat, erhverv og landbrug. ​​Når du mangler en elektriker i Syd- og Sønderjylland, er det naturlige valg JP Elservice.
Snevagten A/S
Snerydning i hele Danmark
Snevagten A/S
Snevagten rykker ud hele døgnet. 10 års erfaring. Vi yder Prisgaranti, Tilfredshedsgaranti, GPS-tjeneste, Evaluering. Ring og få et tilbud.
Ambercon A/S
Beton- og facadelementer til byggeri.
Ambercon A/S
Ambercon er en af danmarks førende producenter af betonelementer og facadeelementer til erhverv og byggeri.
3F Aabenraa
Fagforening
3F Aabenraa
3F Aabenraa - Sønderjylland dækker brancherne: Byggeri, arbejde i det grønne område, offentlig og privat service, transport samt industri-området.
Holm EL & VVS A/S
VVS, kloak og elektriker
Holm El og VVS anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
Som aut. VVS-installatør, aut. kloakmester samt elektriker tilbyder vi en moderne virksomhed med særdeles kvalificeret personale i Vodskov og Aalborg.
Nordic Rentals A/S
Totalleverandør af Lyd, Lys‎, Scener og AV.
Nordic Rentals A/S
Sikr dit event eller koncert det bedste udstyr på markedet. Se her for mere. Ring og få rådgivning. Alt til dit arrangement. Lyd - lys - scener - AV. Kæmpe udvalg i AV-udstyr.
Plantorama A/S
Alt til have, bolig og husdyr‎.
Plantorama A/S
Danmarks største havecenterkæde - Se vores udvalg og find din lokale Plantorama. Hos Plantorama finder du et havecenter med alt til have, bolig og dyr. Masser af havetilbehør. 11 lokale centre. Altid gode tilbud. Stort udvalg af planter.
Saphe A/S
Trafikalarm
Saphe A/S
Det eneste, du som bruger behøver at gøre, er at parre din nye Saphe enhed med din smartphone første gang du skal bruge den.
Peoplez
Reklame- og webbureau
Peoplez - referencer
Få sammenhæng i din markedsføring. Peoplez hjælper med strategi, grafisk design, hjemmesider, kampagner, nyhedsmails og pressemeddelelser.
Boje & Ladekjær
Konsulenter
Boje og Ladekjær - referencer
Udviklende og værdibaseret forretnings- og ledelsesrådgivning.
Ekberg Nielsen
Entreprenør virksomhed
Ekberg Nielsen - referencer
EkbergNielsen A/S er et moderne entreprenørfirma, der udfører hoved- og storentrepriser med LEAN-tankegangen solidt forankret i alt hvad vi foretager os.
Comentor
Konsulenter
Comentor - referencer
Vi har siden 2002 været en del af den danske konsulentbranche, hvor vi i tæt samspil med vores kunder arbejder med Rekruttering / Udvælgelse og Udvikling / Træning.
COBE
Arkitekt
Cobe - referencer
COBE is a progressive and contemporary community of architects that focuses on architecture and design – from buildings to public space, to large scale urban planning.
Dansk Design Center
Design
Dansk Design Center - referencer
Arbejder for at øge anvendelsen af design i erhvervslivet, bidrage til at styrke designbranchen samt dokumentere, udvikle og brande dansk design.
Aage Vestergaard Larsen
Genanvendeligt plast
Aage Vestergaard Larsen AS - referencer
Aage Vestergaard Larsen A/S er Nordens største virksomhed inden for genanvendelse af plast, og vi er en af de mest vidende virksomheder indenfor dette område.
Blue North
Løsninger til procesindustri
Blue North - referencer
Hos Blue North ApS har vi specialiseret os i overløbsmåling og overløbsregistrering for virksomheder i hele landet.
Gensam
Forsikring
Gensam - referencer
Gensam Data har været en del af forsikringsbranchen siden 1970, hvor selskabet blev stiftet af en række skadesforsikringsselskaber.
Foreningen Mikkel mod mobning
Forening
Foreningen Mikkel Mod Mobning - referencer
Mikkel Hansens forening arbejder for venskab og mod mobning!
Haderslev Erhvervsråd
Erhvervsservice, netværk, iværksætteri mm.
Haderslev Erhvervsråd - referencer
HER er en erhvervsfremmeorganisation, som på tværs af fag og brancher skaber business to business og erhvervsudvikling, og hjælper iværksættere i gang.
Arkil
Entreprenørvirksomhed
Arkil - referencer
Entreprenørkoncernen Arkil råder over en række kompetencer inden for anlæg, bro og beton, miljøteknik, asfalt, vejservice samt vandbygning og fundering.
Wolturnus A/S
Fremstilling af cykler og invalidekøretøjer
Client logo
Wolturnus A/S er en 100 % dansk privatejet virksomhed, der siden 2002 har designet, produceret og solgt kørestole, håndcykler og hjælpemidler i Danmark og udlandet.
Agidon A/S
Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi
Agidon A/S
IT konsulentvirksomheden Agidon A/S blev etableret i 1994. Lige fra starten har Agidon været Microsoft Dynamics Partner og er specielt dedikeret til forretningssoftwaren Microsoft Dynamics NAV. Vore konsulenter har fokus på de gevinster, der kan opnås ved ordentlig implementering af Microsoft Dynamics NAV.
Herfølge Fitness
Fitnesscenter
Herfoelge Fitness
Dit lokale Fitnesscenter i Herfølge, drevet af frivillige ildsjæle.
Hotel Hillerød
Restaurationsbranchen
Hotel Hillerød
På Hotel Hillerød og i Restaurant krydderiet kommer vi dig i møde. Du kan kende os på vores store vilje og passion efter at skabe de bedste rammer for dig og dit ophold. Vi tager vores værtskab alvorligt uden at være alvorlige. Når du bor og spiser hos os, sætter vi en stor ære i at hjælpe dig med at finde frem til alt det, du ikke vidste, du gerne ville opleve.
Acubit A/S
Computerprogrammering
Acubit A/S
Acubit udvikler teknologi, der sætter helt nye standarder for lokalisering af ting og mennesker – uanset hvor de er i verden. Der tages udgangspunkt i NB.IoT, som gør det muligt at lokalisere hurtigt og præcist.
Otiom A/S
Computerprogrammering
Otiom A/S
Med Otiom har personer med demens mulighed for at blive fundet, hvis de forlader deres tryghedszone eller ikke kommer hjem igen inden for den indstillede tidsramme.
Selektro Group A/S
Elektronik
Selektro Group
Selektro har udviklet et GSM/SMS modul til overvågning & monitorering. Styres fra telefon. Nemt & simpelt. Kontroller og monitorer fx din garage, varme, pumper, strøm, lys, vanding. Selektro SMS/GSM modul. Ring til os for mere info. Overvåg og monitorer.
Ørsted Telte A/S
Udlejning og leasing
Ørsted Telte A/S
Hos Ørsted Telte finder du alle typer telte. Vi har alt fra store mastetelte til mindre pagodetelt, så vi kan skabe de perfekte rammer for dit arrangement.
Kalu A/S
Food Supply
Kalu A/S
Kalu startede op som en lille virksomhed i Kødbyen med kun 2 ansatte i 1987. Import og salg var koncentreret om frisk fransk fjerkræ og foie gras. Siden har Kalu udviklet sig og er i dag specialister i fjerkræ med et stort og spændende udvalg. Kalus kerneområder har udvidet sig til at omfatte et bredt sortiment af lam, vildt og eksotisk vildt, okse- og svinekød i topklasse, charcuteri, trøfler, specialiteter, frostspecialiteter, tørvarer, olier, eddiker samt gård- og mejerioste.
MatchMind A/S
Vikarbureauer
MatchMind A/S
Vikarbemanding, rekruttering, udvælgelse af personale, mandskab og vikarer.
Svend Aage Christiansen
Entreprenør
Svend Aage Christiansen
Vi er eksperter i byggeri, hvad enten det drejer sig om byggeri inden for industri, landbrug, privatbolig.
Megatrend Invest A/S
Finansiering
Client logo
Megatrend is run by experienced investors with sound knowledge of raising capital, management of organisations and extensive insight into entrepreneurship. A background based on business sense, process optimisation and value creation.
Værløse Golfklub
Idrætsforening
Client logo
Client description. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque mollis ex eu blandit scelerisque.
Bestyrelseskvinder
Bedriftsrådgivning
Bestyrelseskvinder
Bestyrelseskvinder vil via bestyrelsesarbejde hjælpe små og mellemstore virksomheder med at realisere deres vækstpotentiale.
Badgeland ApS
Trykeritjenester
Bagdeland ApS anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
Hele Danmarks leverandør af badges. Både enkeltstyk og storkøb. Badgeland.dk er eksperter i badges. Se hele vores udvalg her. Vi hjælper med opsætning. 24 timers levering mulig. Prisgaranti. Vi har flere prisklasser. Brands: Emaljepins til jakken, Flotte eksklusive pins.
Hans Jensen Lubricators A/S
Maskiner og udstyr
Hans Jensen Lubricators A/S anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
Hans Jensen Lubricators A/S er verdens førende internationale leverandør inden for udvikling, produktion og service af cylindersmøresystemer til 2-takts marine og stationære motorer.
Contea Assurance
Forsikring
Contea Assurance anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
Vi prioriterer åbenhed og dét at være tilgængelige og lyttende. Vi prioriterer også det personlige engagement i dig som kunde, fordi det skaber gensidig tillid. Vi tror på, at tilliden i et godt samarbejde skaber merværdi for dig.
DanOrganic A/S
Pakketjenester
DanOrganic A/S anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen
DanOrganic a/s er en sammenslutning af 27 økologiske kartoffel- og grøntsagsavlere, der blev stiftet i 1990. DanOrganic A/S har sorteret og pakket økologiske kartofler og grøntsager til de danske supermarkeder og grossister i over 20 år.
Stiftelsen Georg Stages Minde
Skole
Stiftelsen Georg Stages Minde benytter BetterBoard Bestyrelsesportalen
Stiftelsen Georg Stages Minde er en fond, som driver skoleskibet Georg Stage.
SMILFonden
Støtteorganisation
SMILFonden benytter BetterBoard Bestyrelsesportalen
SMILfonden er en velgørende forening som støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme i behandling på danske hospitaler. SMILfonden er sat i verden for at give alvorligt syge børn et SMIL på læben - og noget andet at tænke på end sygdom.

Det siger vores brugere

Gregers Johansen, formand, fortæller kort om sine erfaringer med BetterBoard BestyrelsesportalenLone Jager Lindquist - BestyrelsesmedlemPeder Kjølhede anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen i flere af sine bestyrelserKim Ladekjær - BestyrelsesmedlemGert Helenius - BestyrelsesmedlemGitte Buk Larsen - EjerlederGert Ekberg Jensen - BestyrelsesmedlemLasse Stensgaard Christensen - BestyrelsesmedlemCamilla Dupont - Bestyrelsesformand
”Jeg benytter BetterBoard Bestyrelsesportalen i fem virksomheder. Systemet fungerer supergodt og det er bl.a. meget effektivt med digital underskrift, så vi får den del gjort færdig med det samme. I Covid-19 krisen brugte jeg videomødefunktionen stort set hver dag til hurtige status møder med ledelse og bestyrelse. Digitalisering gør bestyrelsesarbejdet mere effektivt.”
Bestyrelsesformand - Gregers Johansen
Selektro A/S, Søren Østergaard Enterprise A/S mf.
Vi har i Bestyrelseskvinder benyttet BetterBoard siden 2017. Vi startede med kun at bruge det i hovedbestyrelsen. I dag bruger vi BetterBoard i alle vores lokale netværksbestyrelser – simpelthen fordi det virker rigtig godt.
Professionelt bestyrelsesmedlem - Lone Jager Lindquist
Bestyrelseskvinder
Professionelt, overblik, struktur, sikkerhed, ro i "maven" er de første stikord, der rammer mig omkring min brug af Betterboard i en række bestyrelser. Så frem for forskellige tilgange til håndtering af dokumenter i diverse bestyrelser, har alle medlemmer et og samme system. Det er effektivt og funktionelt!
Bestyrelsesformand & -medlem - Peder Kjølhede
Dansk Gummi Industri, Adsbøll Holding ApS mf.
"Jeg benytter BetterBoard i 4 bestyrelser og nogle væsentlige områder, hvor det har gjort en forskel er: Struktur og arkivering, sikkerhed for at alle har fået alt materiale, de fremragende annoteringsmuligheder og diverse funktioner som løbende viser deres værdi. Anbefaler med glæde brugen af BetterBoard portalen".
CEO - Kim Ladekjær
Boje & Ladekjær
”Bestyrelsen havde længe efterlyst en portal, hvor det var let at finde og dele materialer med hinanden, og hvor alle ting ligger samme sted. De er rigtigt glade for systemet og bruger det flittigt”.
Direktør - Gert Helenius
Haderslev Erhvervsråd
"At jeg kan tilgå alle mine bestyrelser med kun ét login, har virkelig skabt overblik og struktur for mig".
Ejerleder - Gitte Buk Larsen
Aage Vestergaard Larsen
"At kunne annotere/kommentere direkte på dokumenterne og individuelt dele mine kommentarer med andre i bestyrelsen, er virkeligt et plus som har givet et mere effektivt workflow i vores bestyrelse".
Direktør - Gert Ekberg Jensen
Ekberg Nielsen
"Vi vil gerne informere og inddrage bestyrelsen endnu mere, og med BetterBoards værktøj er det nemmere og sikrere, end vi troede muligt. Lagt sammen med overskueligheden og funktionaliteterne gjorde det valget let for os".
Project Manager - Lasse Stensgaard Christensen
AUTOproff
"Det kan kun anbefales. Det er nemt og intuitivt og omkostningerne er lave. Vi er en stor forening med mange hovedudvalg, og det fungerer bare godt."
Bestyrelsesformand - Camilla Dupont
Frederikssund Vikingespil