Hent BetterBoards gratis e-bog

Gratis e-bog med gode råd og værktøjer til bestyrelsesarbejdet

Denne e-bog er skabt til dig der ønsker at effektivisere og optimere bestyrelsesarbejdet på alle kanter og led.

E-bogen byder blandt andet på seks praktiske råd til, hvordan du kan optimere workflowet i din bestyrelse og andet spændende materiale og værktøjer, som du kan anvende i sammenhæng med forberedelse, afholdelse af møder, refleksioner og meget mere.

Alle disse råd og værktøjer vil blive sendt løbende én gang om ugen over de næste fire uger. På den måde får du både tid til at læse materialet igennem samt reflekterer over de gode tips og tricks, som du vil komme i besiddelse af.

Du vil modtage din e-bog på mail, hvilket gør det muligt for dig at tage den med på farten, da alt materialet kan downloades både til din mobil og tablet.

På vores hjemmeside har du også mulighed for at downloade meget andet materiale heriblandt information omkring portalen. Du kan også tage skridtet videre og bestille en online demo af portalen, hvor du vil få en personlig gennemgang af portalen og dens mange smarte funktioner.

Ønsker du at udforske portalen på egen hånd, så har du også muligheden for, at prøve vores portal gratis i 30 dage – ingen binding. Her vil du få adgang til portalen uden nogen restriktioner, så du har mulighed for at få platformen helt ind under huden.

Udfyld formularen herunder og modtag din gratis e-bog inden for få minutter

BetterBoard ApS registrerer og behandler mine persondata, som jeg har angivet i denne formular. Læs mere om BetterBoard’s betingelser.