Om BetterBoard

- En online platform for bestyrelsesmedlemmer

BetterBoard er en dansk SaaS virksomhed, som har til formål at udvikle og sælge software til bestyrelser, foreninger og andre grupper. Bestyrelsessoftwaren skal strukturere og forbedre aktiviteter i forbindelse med planlægning, eksekvering og opfølgning af bestyrelsesarbejdet og andre ledermøder.
Bestyrelsesportalen er udviklet for at imødekomme de stigende krav til sikkerhed, struktur og effektivisering af bestyrelsens arbejde.

En portal til den professionelle bestyrelse

Vi arbejder konstant på at udvikle og optimere på bestyrelsesportalen, som kan være med til at øge effektiviteten for den enkelte bestyrelse.
I alt hvad vi udvikler, arbejder vi ud fra at det skal være enkelt og intuitivt, da vores målgruppe er i begge ender af skalaen i forhold til at anvende digitale løsninger. Det skal være nemt for alle.

Vi forsøger samtidig at være på forkant med morgendagens krav og muligheder i den digitale verden, og som vil give god mening for eksisterende og kommende brugere af BetterBoard platformen. Samtidig er vores kunder i høj grad med til at bestemme hvordan fremtiden af funktionaliteter og muligheder skal være på portalen.

Hos BetterBoard er altid åbne for en dialog og har du spørgsmål om BetterBoard eller vores produkt, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Stefan-Schelde-Hansen
Stefan Schelde Hansen
CEO & Founder
“Vi har designet og udviklet BetterBoard portalen på baggrund af ønsker og behov fra en lang række bestyrelsesmedlemmer fra virksomheder i Norden. Vi håber, at de også imødeser dine krav til en enkel og sikker bestyrelsesportal, som vil skabe værdi for dig og virksomheden.”
Per-Lund
Per Lund
CTO & Partner
“Vi udvikler konstant på portalen – hvis det ikke er nye funktioner, så er det optimering, som skal gøre brugeroplevelsen endnu bedre. Vi lytter til vores kunder og deres feedback er uvurderlig for os. De skaber grundlag for nogle af de bedste software opdateringer og nye funktioner.”