Image module

E-signatur

Med e-signatur har I muligheden for at digitalisere processer, som kræver underskrifter fra bestyrelsesmedlemmerne. På den måde kan I spare masser af tid på blandt andet at printe, e-maile og scanne. Ud over en hurtigere proces i underskriftsfasen, er der også andre fordele ved at anvende digital underskrift. Spar tid og overhold lovkravene om godkendelse af referater med e-signaturløsningen direkte på bestyrelsesportalen.

BetterBoard har valgt at indgå et samarbejde med Nordens førende e-signatur udbyder Scrive.

Med e-signatur på bestyrelsesportalen får du:

  • En overskuelig oversigt over alle underskrevne dokumenter, da portalen automatisk opretter en personlig underskriftsmappe til hver bruger.
  • Mulighed for at indsamle underskrifter fra personer, der ikke er medlemmer af bestyrelsen, for eksempel i forbindelse med aftaler og kontrakter.
  • Fuldstændig overblik for administratoren over, hvem der har underskrevet og hvem der endnu ikke har i en underskriftsproces.
  • Et underskrevet dokument, der er stemplet med et digitalt certifikat, hvilket gør det umuligt at redigere dokumentet.
esignatur-bestyrelse
  • En underskrift, der kan bruges globalt, da der ikke kræves lokale identifikationsløsninger som MitID eller BankID.
  • En miljøvenlig løsning, da den digitale underskriftmetode reducerer forbruget af papir.
  • For en avanceret e-signatur kan man anvende Dansk MitID, Svensk BankID eller Norsk BankID.
  • Det er muligt at vælge en specifik underskriftmetode pr. dokument. Således at nogle underskriver med MitID, andre med pinkode (2-faktor) og måske endda en helt tredje part på samme dokument uden yderligere autentificering.
  • Muligheden for selvstændigt at tilbagetrække en underskriftproces og starte forfra.
  • Sikring af dokumenternes ægthed, hvor kan man kontrollere de underskrevne dokumenter, for eksempel for at være sikker på, at de ikke har været udsat for kompromittering.

Optimerer workflowet

E-signatur er uden tvivl et af de elementer, som kan være med til at optimere bestyrelsens workflow, så der kan afholdes mere effektive møder med plads til det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Digitaliser bestyrelsen

Med en digitaliseret bestyrelse får I et større overblik over bestyrelsen og dens beskæftigelser. Se blandt andet hvor forberedte I er til det næstkommende møde, eller tag et kig på de tidligere afholdte møder under mødearkivet.

Sikker og nem underskrivning med e-signatur

Underskrivning af referater med e-signatur på bestyrelsesportalen er både sikkert og nemt. Med den avancerede teknologi bag Scrives e-signaturløsning kan du være sikker på, at dine underskrevne dokumenter er udarbejdet efter kravene for eIDAS forordning for avancerede elektroniske signaturgenereringssystemer. Samtidig sparer du tid ved at undgå manuel underskrivning og sende referater frem og tilbage for underskrivning.

E-signatur giver dig mulighed for at underskrive dokumenter og bestyrelsesreferater elektronisk med blot et par klik, uanset hvor du befinder dig. Du har også mulighed for at underskrive med en række forskellige metoder, herunder MitID, BankID og Pinkode (2-faktor).

Overblik og struktur med bestyrelsesportalen

På bestyrelsesportalen får du automatisk oprettet en personlig underskriftsmappe, så du altid har et overblik over dine underskrevne dokumenter.

Underskrivning med e-signatur på bestyrelsesportalen er en miljøvenlig løsning, da den digitale underskriftmetode reducerer forbruget af papir. Samtidig er det en enkel og hurtig løsning, der sikrer, at dine referater bliver underskrevet på en sikker og nem måde direkte på bestyrelsesportalen.

Afprøv portalen

Har du lyst til at prøve, kan du bestille en gratis prøveportal her, som indeholder e-signaturfunktionen.

Skab værdi til bestyrelsesarbejdet

Med vores 30 dages gratis prøveperiode, får du muligheden for at udforske platformen og dens smarte og værdiskabende funktioner – helt gratis og uden nogen form binding.

Du har også muligheden for at bestille en personlig online demo af portalen, hvor én af vores kollegaer vil give dig eller jer en gennemgang af portalen og dens smarte funktioner.

Har du spørgsmål eller kommentarer, så sidder vores support team klar på chatten her på siden eller på vores mail, som du finder under vores kontakt side.

E-signatur funktionen er et tilkøb til BetterBoard portalen.
Kontakt os idag for at høre mere om funktionen og om hvordan I kan få elektronisk underskrift på jeres bestyrelsesportal.

Oplev bestyrelsesportalen

Book online demo
Prøv portalen gratis
Få mere information