E-signatur

Med e-signatur har I muligheden for at digitalisere processer, som kræver underskrifter fra bestyrelsesmedlemmerne. På den måde kan I spare masser af tid på blandt andet at printe, e-maile og scanne. Ud over en hurtigere proces i underskriftsfasen, er der også andre fordele ved at anvende digital underskrift.

Med e-signatur får blandt andet:

  • Overblik over alle dine underskrevne dokumenter, fordi portalen automatisk generer en personlig underskriftsmappe til dig
  • Få underskrifter fra ikke-medlemmer af bestyrelsen, fx i forbindelse med aftaler og kontrakter
  • Fuldt overblik for administrator over hvem som har underskrevet, og hvem som mangler i en underskriftsproces
  • Et underskrevet dokument, der bliver stampet med et digitalt certifikat, så det ikke længere er muligt at redigere
  • En underskrift, der kan benyttes i alle lande, da der fx ikke kræves NemID, BankID eller lignende for at underskrive
  • En miljøvenlig løsning, idet den digitale underskriftsmulighed reducerer forbruget af papir

Optimerer workflowet

E-signatur er uden tvivl et af de elementer, som kan være med til at optimere bestyrelsens workflow, så der kan afholdes mere effektive møder med plads til det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Digitaliser bestyrelsen

Med en digitaliseret bestyrelse får I et større overblik over bestyrelsen og dens beskæftigelser. Se blandt andet hvor forberedte I er til det næstkommende møde, eller tag et kig på de tidligere afholdte møder under mødearkivet.

Er e-signatur det samme som digital signatur?

E-signatur, elektronisk underskrift, digital signatur. Kært barn har mange navne, fristes man til at sige.

Spørger man imidlertid ”eksperterne”, er digital signatur ikke helt det samme som e-signatur eller elektronisk signatur. Der er nogle tekniske forskelle, som der findes flere versioner af. E-signatur funktionen på BetterBoard Bestyrelsesportalen er udarbejdet ud fra kravene til eIDAS forordning for avancerede elektroniske signaturgenereringssystemer.

Har du lyst til at prøve, kan du bestille en gratis prøveportal her, som indeholder e-signaturfunktionen.

Sådan starter du en underskriftsproces

Se videoen herunder om, hvordan man igangsætter en elektronisk underskriftsproces med E-signatur på et referat og hvordan det efterfølgende underskrives.

E-signatur på BetterBoard Bestyrelsesportal

Skab værdi til bestyrelsesarbejdet

Med vores 30 dages gratis prøveperiode, får du muligheden for at udforske platformen og dens smarte og værdiskabende funktioner – helt gratis og uden nogen form binding.

Du har også muligheden for at bestille en personlig online demo af portalen, hvor én af vores kollegaer vil give dig eller jer en gennemgang af portalen og dens smarte funktioner.

Har du spørgsmål eller kommentarer, så sidder vores support team klar på chatten her på siden eller på vores mail, som du finder under vores kontakt side.

E-signatur funktionen er et tilkøb til BetterBoard portalen.
Kontakt os idag for at høre mere om funktionen og om hvordan I kan få elektronisk underskrift på jeres bestyrelsesportal.

Oplev bestyrelsesportalen

Book online demo
Prøv portalen gratis
Få mere information