Image module

Skriv bestyrelsesreferatet direkte på portalen

Dan et referat på ingen tid og send det evt. til forhåndsgodkendelse inden du sender det til elektronisk underskrift.

Referatfunktionen er utrolig enkel at anvende og sammen med gennemsynsmuligheden inden den sendes til elektronisk underskrift, mindsker den tidsforbruget væsentligt for alle bestyrelsesmedlemmer og alle andre som er involveret i processen.

Se her hvor enkelt det er:

Step 1:

Skriv referat under hvert agendapunkt

Åben agendapunktet og klik på “Skriv referat”. Portalen har “auto-save” funktion og gemmer derved løbende det skrevne referat.

Skriv referat til alle agendapunkter på BetterBoard Bestyrelsesportalen

Step 2:

Opret en kladde af referatet med et enkelt klik på “Dan referat”

Referatet bliver nu dannet i kladdeform og alle agendapunkter og beskrivelser hertil bliver automatisk en del af referatet.

Opret en kladde af referatet på BetterBoard Bestyrelsesportalen

Step 3:

Send det eventuelt til gennemsyn inden det publiceres for hele bestyrelsen

Det er naturligvis muligt at kommentere og rette på/i referatet i gennemsynsprocessen.

Send eventuelt referatet til gennemsyn hos en eller flere bestyrelsesmedlemmer, inden det publiceres for resten af bestyrelsen

Når referatet er blevet publiceret, kan referatet sendes direkte til underskrift hos bestyrelsesmedlemmerne med  BetterBoard’s e-signatur funktion.

Oplev referatfunktionen på BetterBoard portalen

BetterBoard portalen er til den ansvarsbevidste bestyrelse, som ønsker at samle alle bestyrelsens aktiviteter, møder og dokumenter ét sted i en effektiv struktur.

En bestyrelsesportal er bestyrelsens online værktøj til før, under og efter møderne.

BetterBoard portalen indeholder mange smarte funktioner, som er med til at gøre det nemt og enkelt for bestyrelsen og bestyrelsesmedlemmer. Få et bedre overblik ved at se vores liste over nogle af funktionerne. Har du lyst til at høre mere om vores platform, og hvad vi kan tilbyde dig og din bestyrelse? – Så bestil vores gratis materiale og få uddybende information. Har du yderligere spørgsmål angående BetterBoard portalen eller dens funktioner, så kan du også altid kontakte os på både telefon og mail.

Oplev bestyrelsesportalen

Book online demo
Prøv portalen gratis
Få mere information