Image module
0

Hybridmøder

- deltag fysisk og online i det samme bestyrelsesmøde

Hybridmøder kombinerer det fysiske og virtuelle bestyrelsesmøde, hvilket er en ny måde at mødes på, som har taget mere og mere form. Det er der mange grunde til, dels har man under Corona set værdien i at mødes digitalt og samtidig har man fundet ud af at det kan være med til at reducere omkostningerne på både transport og tid. Det kan være med til at øge effektiviteten og samtidig nedbringe omkostningerne. Med BetterBoard Bestyrelsesportalen har man muligheder for at planlægge ens bestyrelsesmøder i det Interaktive årshjul og derigennem planlægge, om nogle af møderne på forhånd skal være hybridmøde / videomøde for at spare tid og ressourcer. Skab en professionel bestyrelse med fokus på optimering af processer og reducering af omkostninger og giv samtidig miljøet en ”tanke”.

Det er desuden super nemt og enkelt at benytte videomødefunktionen på BetterBoard portalen. Det kræver hverken download eller installering, blot et enkelt klik og I er i gang med jeres videomøde.

Med bestyrelsessoftware fra BetterBoard har man høj sikkerhed. Bestyrelsens fortrolige og sensitive dokumenter er sikret på ekstremt højt niveau med bestyrelsesportalen. Bestyrelsesportalen kræver ingen integration eller installation. Du kan logge direkte på uanset, hvor du er og på den enhed du ønsker at arbejde fra.  Det er også gældende, hvis man skal deltage i et bestyrelsesmøde virtuelt. På portalen har man nemlig mulighed for at tilgå det planlagte bestyrelsesmøde digitalt.

En stigende tendens for hybridmøder

Under Corona fik erhvervslivet øjnene op for, hvilken værdi videomøder og hybridmøder har. Mange virksomheder ser mulighederne for besparelser på både klimaet, transporten og ikke mindst tidsforbruget, som i sidste ende vil øge produktiviteten af medarbejdernes arbejde. Dette er også gældende i bestyrelseslokalerne. Med hybridmøderne giver det mulighed for at have nogle på videomøde og andre fysisk tilstede.

Her er nogle af de fordele, som I får ved at benytte hybridmødefunktionen:

Reduceret tidsforbrug og omkostninger

  • Ved at benytte videomøder har I mere tid til forberedelse – helt frem til mødets start.
  • Transportomkostningerne vil blive markant reduceret da videomødet kan afholdes overalt, og I er derfor ikke afhængige af, at være på samme lokation

Effektivisering af bestyrelsesmøderne

  • ”Små-snak” før og under møderne bliver reduceret, og kan danne grundlag for et mere produktivt møde.
  • Med videomødet opstår en uskreven regel om, at kun én snakker ad gangen og skaber dermed mere struktur, uden at miste den non-verbale kommunikation.

Afhold møder både online og fysisk

Med muligheden for at holde hybride bestyrelsesmøder direkte på portalen, giver det jeres bestyrelse ubegrænset muligheder for at afholde det næste bestyrelsesmøde til planlagt tid, uanset om én bliver forhindret ved sygdom eller rejser. Så har man mulighed for at tilkoble mødet hybrid. Du kan på mange måder sige at du får det bedste fra begge verdener, når du kombinerer det fysiske møde med den virtuelle deltagelse.

Eksempler på fordele ved hybride bestyrelsesmøder:

  • Øget fleksibilitet ved muligheden for fysisk og virtuel deltagelse
  • Effektivt – onlinemøder er mere “eksekverende”
  • Alle kan deltage samtidigt i realtid “ansigt til ansigt”
  • Tidsbesparende (ingen transporttid)
  • Muligheden for nemt at optage og gemme bestyrelsesmødet
  • Miljøvenligt (mindre befordring)

Du har mulighed for at tilgå Hybridmøde-funktionen fra både computer, tablet og smartphone. Det giver dig mulighed for, at have adgang til dine dokumenter uanset, hvor du befinder dig. Du kan også underskrive med E-signatur og samtidig deltage i et bestyrelsesmøde digitalt.

Hybridmøde-funktionen på BetterBoard Bestyrelsesportalen kan benyttes med alle de kendte videomøde tjenester som Teams, Zoom, Google-Meet, Skype og mange flere,  så kan du holde hybridmøderne direkte på bestyrelsesportalen.

Læg Zoom mødelink ind via hybridmøde funktionen på BetterBoard portalen

Læg Microsoft Teams mødelink ind via hybridmøde funktionen på BetterBoard portalen

Læg Skype mødelink ind via hybridmøde funktionen på BetterBoard portalen

Læg Google Meet mødelink ind via hybridmøde funktionen på BetterBoard portalen

Oplev BetterBoard platformen

Ønsker du at teste funktionaliteterne af på BetterBoard platformen? Her kan du med fordel bestille en gratis prøveportal (uden nogen form for binding).

Ønsker du en genvej til at få indsigt i bestyrelsesportalens muligheder, skal du booke en uforpligtende 30 min. personlig online demo. Du kan vælge et tidspunkt som passer dig her, og det er samtidig nemt at inviterer gæster med, hvis du ønsker, at der er flere som skal deltage.

Oplev bestyrelsesportalen

Book online demo
Prøv portalen gratis
Få mere information