Image module

Adgang fra computer, tablet og smartphone


Ved hjælp af BetterBoard portalen kan du tilgå dit bestyrelsesarbejde, uanset hvor i verden du måtte befinde dig – enkelt og sikkert.

BetterBoard Bestyrelsesportalen har vi stor fokus på at skabe en brugervenlig og effektiv portal, som sikrer, at du til enhver tid har adgang til din bestyrelse og dine dokumenter, uanset hvor du befinder dig. Det betyder også, at vi har sørget for, at du hurtigt og enkelt kan få adgang til dit bestyrelsesarbejde, også selvom du ikke er i nærheden af en computer.

Verden er din arbejdsplads

Med BetterBoard platformen har du verden som din arbejdsplads. Du kan nemlig tilgå din bestyrelse og al information på portalen, uanset hvor du befinder dig.

BetterBoard portalen er 100 procent cloudbaseret, hvilket betyder, at du har adgang til portalen fra alle enheder. Det eneste, der kræves, er, at du har adgang til internettet. Med vores cloudbaseret løsning slipper du for at bære rundt på dokumenter, papirer og mapper. Vi har gjort det enkelt og effektivt for dig og dine bestyrelseskollegaer – for med den cloudbaserede portal kan du hurtigt og nemt få adgang til alle informationer fra en hvilken som helst af dine enheder.

Mobil bestyrelse

Teknologien i BetterBoard portalen er bygget på en såkaldt super-responsiv platform. Det gør det blandt andet muligt at eliminere en native app (almindelig app), som kræver synkronisering med serveren, hvor dataene er opbevaret. Ved at eliminere denne app slipper man altså for at tænke på at skulle opdatere appen og synkronisere data, for at systemet skal fungere korrekt.

Platformen benytter endvidere Webapp-teknologien, hvilket betyder, at man tilgår præcis samme side (portal), som hvis man for eksempel logger ind via sin desktop. Webappen er mobiloptimeret, så man får en lækker og intuitiv brugeroplevelse, og dermed slipper man for tidskrævende synkroniseringsfejl og opdateringer af selve appen.

Adgang fra alle enheder

Den konstante udvikling af IOT og digitalisering generelt er et særdeles vigtigt fokuspunkt for os i BetterBoard. For at skabe den allerbedste brugeroplevelse for bestyrelsesformænd og bestyrelsesmedlemmer et det vigtigt, at vi til enhver tid formår at levere ”state of the art”-teknologi og brugervenlighed. Vi ved, at bestyrelsen har et bestyrelsesansvar, som både det enkelte bestyrelsesmedlem og bestyrelsesformanden naturligvis skal efterleve, og vi i BetterBoard ønsker at bidrage til, at dette fungere så optimalt og effektivt som overhovedet muligt.

Bestyrelsesplatformen for hele bestyrelsen

Med BetterBoard platformen får du Danmarks nok mest intuitive bestyrelsesportal, som kan anvendes af alle bestyrelsesmedlemmer og formanden. Prøv portalen helt gratis i 30 dage uden nogen form for binding og oplev, hvad portalen kan gøre for jeres bestyrelse.

Du kan også få en personlig online demo af portalen, hvor du eller flere fra bestyrelsen, vil blive introduceret til portalen. Her vil I også kunne stille spørgsmål løbende og få en god indikation af, hvordan portalen kan bidrage til et optimeret workflow.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os via vores chat her på siden eller via vores kontakt side. Vi holder åbent alle hverdage, mandag – torsdag kl. 08:00 – 16:30 og fredag kl. 08:00 – 16:00.