Image module
0

Årshjul

Med det interaktive årshjul fra BetterBoard får bestyrelsen et smart planlægningsværktøj, som skaber overblik over årets forløb og aktiviteter samtidig med at alle bestyrelsens informationsaktiver og møder er samlet på bestyrelsesportalen.

Årshjulet er repræsenteret med årets 12 måneder og fire kvartaler, hvortil der kan tilføjes aktiviteter til hver enkel måned og kvartal ved at klikke på disse. Når alle måneder og kvartaler er helt eller delvist udfyldte, kan årshjulet også downloades til en samlet PDF-fil, som giver et enkelt og struktureret overblik over alle aktiviteter, opdelt under de respektive måneder og kvartaler.

Intuitivt design gør BetterBoard platformen let anvendelig for alle

Hos BetterBoard bestræber vi os på at gøre portalen til et værktøj, som kan bruges af alle bestyrelsesmedlemmer, uanset alder og teknisk kunnen. Her træder det interaktive årshjul frem som et godt eksempel.

Lyseblå markering:

En lyseblå markering indikerer at en måned eller et kvartal er blevet valgt, og at der nu kan tilføjes aktiviteter hertil.

Lyseblå markering i årshjulet indikerer, hvilken måned/kvartal der er valgt | Årshjul
Mørkeblå markering i årshjulet indikerer, hvilke måneder der er udfyldte | Årshjul

Mørkeblå markering:

Den mørkeblå markering indikerer overfor brugeren at der er blevet tilføjet aktiviteter til en måned.

Mørkeblå markering:

Den mørkeblå markering indikerer overfor brugeren at der er blevet tilføjet aktiviteter til en måned.

Mørkeblå markering i årshjulet indikerer, hvilke måneder der er udfyldte | Årshjul

Orange markering:

Orange markering indikerer, hvilke kvartaler der er blevet tilføjet aktiviteter til.

Orange markering i årshjulet indikerer, hvilke kvartaler der er udfyldte | Årshjul

Som administrator på portalen har man mulighed for at tilrette både kvartalerne, månederne samt navnet på årshjulet løbende. Det er også muligt for administratoren at oprette flere årshjul og helt slette et.

Udforsk portalens andre smarte funktionaliteter

Ønsker du at udforske BetterBoard portalen og opleve, hvordan den kan være med til at løfte bestyrelsesarbejdet og workflowet i jeres bestyrelse? Så kan du uden nogen form for binding få en gratis prøveportal i 30 dage, som giver dig den fulde oplevelse af platformen.

Vi står også til rådighed for en personlig online demo, hvor du vil blive introduceret for portalen og dens smarte funktionaliteter af en af vores kollegaer. Du har også mulighed for at invitere gæster med til vores online møde, så I kan være flere fra bestyrelsen, der får vores personlige gennemgang.

Vi sender dig også gerne mere information omkring portalen, priser, funktionerne etc., hvis du foretrækker at læse yderligere om bestyrelsesportalen.

Oplev bestyrelsesportalen

Book en online demo
Prøv portalen gratis
Få mere information