Kundecase

Kristine Hejgaard, professionel bestyrelsesmedlem

"Overgangen til BetterBoards bestyrelsesportal var en øjenåbner."

Læs om hvordan Kristine Hejgaard, som professionel bestyrelsesmedlem har oplevet at BetterBoard Bestyrelsesportalen giver mere rum til at fokusere på kerneopgaverne i bestyrelsesarbejdet.

Kristine Hejgaard har med en 14-årig karriere indenfor bestyrelsesarbejde, en dybdegående forståelse af de udfordringer og kompleksiteter, som følger med ledelsen og styringen af forskelligartede virksomheder. Hendes erfaring spænder over flere brancher, hvor hun har og har haft roller som bestyrelsesformand, næstformand og medlem i organisationer som bl.a. Frederikssund Handibusser A/S, Anette Kjær og Sønner ApS, Audes Aps og True Food ApS. ”For mig handler bestyrelsesarbejde om at sikre et robust grundlag for virksomheden, når vi skal navigere fremtidens udfordringer,” siger Kristine Hejgaard.

Hun understreger, at et “helikopterperspektiv” er afgørende for at forstå, hvordan en virksomhed bedst positionerer sig i et evigt foranderligt marked. “Vi skal konstant have blik for både de nære og de langsigtede horisonter,” påpeger Kristine Hejgaard.

Skiftet til BetterBoard

I jagten på en mere effektiv måde at håndtere bestyrelsesarbejde på krydsede Kristines vej BetterBoard, en platform designet til at facilitere aspekter af bestyrelsesarbejdet som dokumenthåndtering og mødeplanlægning. Dette skifte repræsenterede et afgørende skridt mod digitalisering af de administrative opgaver, der traditionelt har været en tidskrævende del af bestyrelsesarbejdet. “Overgangen til BetterBoard var en øjenåbner. Det viste sig hurtigt, at platformen tilbød meget mere end blot en sikker opbevaring af dokumenter,” reflekterer hun.

Med BetterBoard har Kristine fundet en portal, der ikke kun sikrer dokumenters sikkerhed gennem to-faktor godkendelse og stærke krypteringsprotokoller, men også tilbyder en række funktioner, der transformerer den måde, bestyrelsesarbejde udføres på. Den intuitive agenda-funktion, muligheden for at lave referater direkte i systemet, og en forenklet godkendelsesproces har gjort det muligt for Kristine og de bestyrelser, hun arbejder i at fokusere på “smartere, ikke hårdere”.

Et særligt aspekt ved BetterBoard, som Kristine fremhæver, er dets effektivisering af mødeforberedelser.

“Platformen har gjort det muligt for os at knytte dokumenter direkte til agendapunkter og genbruge mødeagendaer. Det lyder måske simpelt, men denne tilgang har resulteret i en markant forbedring af forberedelsesprocessen til møder” siger Kristine Hejgaard.

Blikket Fremad

Kristines erfaringer med at integrere BetterBoard i sin bestyrelsespraksis illustrerer, hvordan tilpasning af digitale løsninger kan understøtte og forbedre bestyrelsesarbejdet. Denne overgang har ikke kun beriget den administrative side af hendes arbejde, men har også understøttet en mere agil og fremadskuende tilgang til bestyrelsesledelse.

Gennem brugen af BetterBoard har Kristine fundet en måde at navigere gennem de administrative aspekter af bestyrelsesarbejde med større lethed, hvilket giver mere rum til at fokusere på kerneopgaverne i bestyrelsesarbejdet: tilsynsopgaven, strategisk planlægning, risikostyring, og fremtidssikring af virksomheden. Dette skift har ikke kun været en fordel for hende personligt, men har også bidraget positivt til de bestyrelser, hun er en del af, ved at fremme en kultur af effektivitet og fremadrettet tænkning

Kristine Hejgaard_

Kristine Hejgaard mission er at hjælpe andre til succes, det fører hun ud i livet, når hun arbejder i bestyrelser, rådgiver ledere og når hun står på podiet med emner indenfor fx ledelse eller virksomhedskultur. Du kan følge Kristine Hejgaard her på LinkedIn.