Høj sikkerhed med 2-faktor login


BetterBoard Bestyrelsesportalen er en særdeles sikker portal, som ved hjælp af blandt andet 2-faktor login sørger for, at dine data er sikret for uautoriseret adgang.

Med 2-faktor login kan alle i bestyrelsen føle sig trygge. Høj sikkerhed og tryghed på BetterBoard Bestyrelsesportalen er et af de allervigtigste fokuspunkter for os i BetterBoard. For uanset om du er bestyrelsesmedlem, bestyrelsesformand eller er tilknyttet bestyrelsen på anden vis, er det helt essentielt, at login på portalen foregår med høj sikkerhed. Dermed sikres det, at bestyrelsens fortrolige og sensitive dokumenter udelukkende kan tilgås af udvalgte personer.

Sikkerhed i højsædet

BetterBoard Bestyrelsesportalen er en særdeles sikker portal for dig og din bestyrelse. Dette gælder både i forhold til håndtering af dokumenter og opgaver inde på selve portalen ved hjælp af kryptering af data samt sikkerhed i forhold til, når brugerne logger ind på portalen. Når du logger på portalen, bliver du bedt om at indtaste et brugernavn og en adgangskode. Efterfølgende vil du modtage en sms, hvori der vil være oplyst en unik kode. Denne kode er med til at bekræfte, at det rent faktisk er dig, der forsøger at logge på portalen. Hver gang du logger på portalen, vil en ny unik sms-kode blive sendt til dig. Derved vil du hele tiden være sikker på, at det kun er dig, der har adgang til din portal.

Om 2-faktor login

En 2-faktor-godkendelse er af typen ”multi-faktor”-godkendelse. Det er en metode, som bekræfter en brugers identitet ved at anvende en kombination af to forskellige faktorer. Det kan være noget, som brugeren ”ved”, noget som brugeren ”har” og/eller noget brugeren ”er”.

2-faktor login er en meget benyttet og anerkendt metode, som bidrager til en ekstra høj sikkerhed og tryghed for, at ubudne gæster ikke får adgang til dine data. 2-faktor login giver dig med andre ord et ”ekstra lag” af sikkerhed på din BetterBoard Bestyrelsesportal.

2-faktor login på BetterBoard Bestyrelsesportal

Bestil gratis materiale eller læs mere om de andre smarte funktioner på portalen

BetterBoard Bestyrelsesportalen indeholder mange smarte funktioner, som er med til at gøre det nemt og enkelt for bestyrelsen og bestyrelsesmedlemmer. Her kan du få et hurtigt overblik over nogle af funktionerne. Har du lyst til at høre mere om vores bestyrelsesportal, og hvad vi kan tilbyde dig og din bestyrelse? – Så bestil gratis materiale lige her og få uddybende information. Har du yderligere spørgsmål angående BetterBoard Bestyrelsesportalen eller dens funktioner, så kan du også kontakte os lige her.