Ny esign løsning til bestyrelseslokalet

Scrive-esign

Caseartikel udgivet af Scrive d. 03.02.23

De afgørende parametre

BetterBoard har indtil nu haft deres egenudviklet esignatur løsning, hvor de bl.a. selv har stået for al “maintance”, certifikat håndtering og opdateringer.

Den digitale udvikling buldrer derud af og de fremtidige lovkrav på den europæiske scene for esignaturer kræver dyb indsigt i alle ”paragraffer” og samtidig med kundernes stigende behov for flere esignaturer, var det vigtigt for dem at finde en enkel og nem esignatur løsning, som kunne imødekomme alle fremtidens krav.

Efter et nærmere kig på de forskellige udbydere på markedet, var BetterBoard ikke i tvivl om, at Scrive havde nogle af de mest moderne teknologier indenfor esignatur – nemlig blockchain.

Derudover var det muligheden for at imødekomme BetterBoards mange udenlandske kunder, som Scrive netop kunne understøtte.

”Den sidste og afgørende faktor for at vælge Scrive, var deres evne til at customize den rigtige løsning for BetterBoards platforme. Vi udvikler løbende vores bestyrelsesportal og datarum, derfor er det vigtigt med en samarbejdspartner, der er villig og dygtig nok til at imødekomme vores og vores brugers behov i både datarums løsningen og på vores bestyrelsesportal.” Stefan Schelde Hansen, Founder

SSH_Profil_cirkel_lille

Hvem er BetterBoard

BetterBoard er en dansk SaaS virksomhed, som har til formål at udvikle og sælge software til bestyrelser, foreninger og virksomheder, hvor sikkerhed og fortrolighed ifb. med kommunikation og dokumenthåndtering er en nødvendighed. BetterBoard har to produkter, en bestyrelsesportal og et datarum, som begge er professionelle cloudbaserede værktøjer, som hverken kræver installation eller integration.

Med Scrive, som ny samarbejdspartner, har BetterBoard fået frigivet interne ressourcer, som skal benyttes til at fokusere på deres kerneområde: at levere markedets mest brugervenlige bestyrelsesportal og datarum.

BetterBoard Udviklingteam

Kriterierne

Selve den elektroniske signatur løsning var på ingen måde ny for BetterBoard. Dette havde blot været deres egenudviklet løsning, men bl.a. grundet deres stigende udbredelse til udenlandske markeder, havde BetterBoard behov for en partner, som også kunne levere landespecifikke løsninger, som en pendant til det danske MitID.

Derudover var det vigtigt for BetterBoard at finde en samarbejdspartner, som kunne gøre det muligt for deres brugere, at differentiere mellem de forskellige signatur-muligheder. Da BetterBoard har mange udenlandske brugere, kan der være behov for, at bestyrelsesmedlemmerne kan underskrive med både Norsk BankID, MitID eller SMS-kode af samme dokument.

Elektronisk signatur til underskrivelse af dokumenter, er desuden en af de mest anvendte funktioner på BetterBoards bestyrelsessoftware og i deres datarum. Selve løsningen medvirker til en tidsbesparelse for alle partnere, uanset om det er bestyrelsen eller involverede personer i en M&A situation. Ikke desto mindre, bidrager den digitale løsning også til BetterBoards grønne indstilling, ved netop at undgå print samt den fysiske transport af papirmateriale.

Devices_BB

De sikkerhedsmæssige hensyn

Da brugerne af BetterBoards bestyrelsesportal og datarum har behov for høj sikkerhed og fortrolighed, især når det gælder underskrevne dokumenter, har det været vigtigt for dem at vælge en leverandør, som lever op til EU standarder for esignatur under eDIAS.
Derudover var det vigtigt for BetterBoard, at det var en fremtidssikret løsning, og at de ligeledes kunne finde en leverandør, som delte de samme ambitioner om, at levere det bedst mulige produkt til kunderne.

BetterBoard har kunder i 13 forskellige lande, og netop på baggrund af dette, giver det også kunderne en sikkerhed, at Scrive er repræsenteret i så mange lande.

Starten på et nyt samarbejde

Scrive

BetterBoard blev introduceret til Scrive, da de prøvede at finde frem til en udbyder, som kunne give kunderne mest mulig værdi, og samtidig være en tæt samarbejdspartner, der kunne understøtte BetterBoards vækstrejse.

Det har ifølge BetterBoard været nemt at starte samarbejdet op med Scrive, bl.a. da de selv er vant til at arbejde med IT-udvikling og cloudbaseret løsninger. BetterBoards egne udviklere har haft en tæt dialog med Scrives udviklingsteam hele vejen igennem, for at sikre at løsningen blev tilpasset og implementeret korrekt på deres egne platforme.

Samarbejdet mellem BetterBoard og Scrive er officielt startet den 1. februar 2023, hvor BetterBoard lancerede en customized version af Scrives e-signaturløsning for alle BetterBoards brugere.