BetterBoard sætter endnu større fokus på kunderne

Pernille-Kundesupporter

BetterBoard sætter endnu større fokus på kunderne

Kunderne har altid været en stor og vigtig del i BetterBoard, men nu sætter vi for alvor fokus på CRM (Custom relationsship Management). Derfor er vi glade for, at Pernille Høyer er blevet en del af BetterBoard, hvor hun dagligt kommer til at bidrage med hendes mangeårige erfaring indenfor kundesupport.

Pernille Høyer kommer fra en baggrund i logistikbranchen med stort kundeansvar. Derudover bidrager Pernille også med en erfaring fra kommunikationsbureau, hvor både kundekontakt og service-genet var en stor del af hendes hverdag.

Hos BetterBoard skal Pernille være med til at udvikle nye og forbedret processer indenfor CRM og kommer til at være et bindeled mellem salg, marketing og udviklingsteamet.

”Jeg trives i en rolle, hvor det indebærer en stor berøringsflade med alle dele af forretningen og deraf også en alsidig hverdag. Efter første møde med BetterBoard, mærkede jeg ånden og kulturen på kontoret. En stor imødekommenhed, passion og ikke mindst et mindset hvor service og kunderne er i fokus.” Siger Pernille Høyer.

[…] og jeg sætter en ære i mit arbejde og ønsker at hjælpe og gøre en forskel”, afslutter Pernille.

Det har altid været vigtigt for BetterBoard at sætte vores kunder og brugerne af vores bestyrelsesportal først. Det er vores kunder portalen er lavet til, og det er kunderne, som bruger portalen i dagligdagen. Derfor tager vi også alle kundehenvendelser og feedback til portalen meget seriøst, og alle henvendelser bliver vendt i udviklingsteamet. Vi har senest ansat endnu en Full-Stack udvikler, for at kunne sætte tempo på udviklingen af både bestyrelsesportalen og vores virtuelle datarum.

”Pernille kommer til at binde hele forretningen sammen – derfor kommer hende og jeg også til at arbejde tæt sammen, hvor Pernille er i en PA-rolle, udtaler Stefan Schelde Hansen og fortsætter; Pernille skal være en del af de helt essentielle dele af forretningen, så vi sammen kan udvikle endnu mere på nye produkter og muligheder for vores mange brugere af både bestyrelsesportalen og datarum.” Udtaler Stefan Schelde Hansen, Founder

SSH_Profil_cirkel_lille

Vi er utrolig glade for, at få Pernille ombord på BetterBoard-holdet som en vigtig del af den vækstrejse BetterBoard er på. Der bliver masser at tage fat på og efter blot et par uger har Pernille allerede skabt værdi for flere af vores kunder og ikke mindst på kontoret, hvor bl.a. hendes smilende og hjælpsomme gemyt styrker teamånden endnu mere.

”Jeg har glædet mig til at skulle starte hos BetterBoard og jeg ved, at jeg med min erfaring og mit høje serviceniveau, vil være en styrke for både samarbejdspartnere, kunder og kolleger da jeg sætter en ære i mit arbejde og ønsker at hjælpe og gøre en forskel”, afslutter Pernille.

Mvh.
Stefan Schelde Hansen
Founder
BetterBoard Bestyrelsesportalen