BetterBoard opgraderer i udviklingsteamet

Rasmus-Dam

BetterBoard opgraderer i udviklingsteamet

For BetterBoard er det et vigtigt skridt i den rigtige retning, at vi udvider udviklingsteamet i Kolding. Derfor er vi glade for, at Rasmus kommer med den nyeste viden og teorier indenfor softwareudvikling.

Rasmus Kjær Dam kommer fra Erhvervsakademiuddannelsen som Datamatiker, hvor han efterfølgende har taget en Proffesionsbachelor i Softwareudvikling med topkarakterer i kvalitetssikring og integrerede systemer. Rasmus har ved siden af studiet arbejdet som softwareudvikler.

Derfor er vi glade for, at Rasmus skal udvikle på bestyrelsesportalen og vores datarum sammen med vores CTO Per Lund.

”BetterBoard er en vækstende virksomhed, og dermed er der rige muligheder for at sidde med fingrene det hele, hvilket jeg i stor grad er vant til og værdsætter i mit arbejde.” Udtaler Rasmus Kjær Dam, Full-Stack Softwareudvikler hos BetterBoard.

Det var vigtigt for mig, at arbejde et sted, hvor man kan være i hele processen og være en del af […]

“BetterBoards formål er at udvikle og sælge bestyrelsessoftware til bestyrelser og foreninger. Derfor kræver det også, at vi hele tiden optimerer og udvikler på bestyrelsesportalen og vores virtuelle datarum. På den måde kan vi imødekomme vores kunders stigende krav for struktur, sikkerhed og effektivisering af bestyrelsesarbejdet. Derfor er vi glade for, at kunne ansætte endnu en full-stack udvikler, som skal være med på BetterBoards vækstrejse.” Udtaler Stefan Schelde Hansen, CEO & Founder.

Rasmus har et godt øje for detaljen og har en stor passion for kvalitet i programmeringen således at bestyrelsesportalen forbliver fremtidssikret og skalerbar.

For BetterBoard er det vigtigt, at den kundefeedback vi modtager, den rykker vi hurtigt på. Derfor er der ikke langt fra en kundehenvendelse til launch. Det gælder både nye funktioner eller små features – og netop tempoet er noget Rasmus sætter pris på.

”Det var vigtigt for mig at arbejde et sted, hvor man kan være med i hele processen og være en del af udrulning af regelmæssige opdateringer samt kvalitetssikre og vedligeholde produktet i dagligdagen. ” Siger Rasmus Kjær Dam.

Vi er utrolig glade for, at få Rasmus med på BetterBoard-holdet og et officielt velkommen herfra.

Mvh.

Stefan Schelde Hansen
Founder
BetterBoard Bestyrelsesportalen