Nyt afstemningsmodul

Image module

Ny funktion på bestyrelsesportal – Afstemning

Få øjeblikkelig feedback fra resten af bestyrelsen med digital afstemning på bestyrelsesportalen.

Flere af BetterBoards kunder, har efterspurgt en digital afstemningsfunktion på bestyrelsesportalen. Eftersom vi konstant arbejder for at skabe mest muligt værdi for vores brugere, er hovedparten af vores udviklingen baseret på kundefeedback, og derfor er vi glade for at præsentere denne nye funktion.

En digital afstemning er et fremragende værktøj til at få en direkte, nem og overskuelig tilkendegivelse fra resten af bestyrelsen. Både på et emne, dato for næste møde, generelle godkendelse etc.

Hvad kan afstemninger benyttes til

Afstemningsmodulet har tre forskellige afstemningsfunktioner:

  • Dato/Tid – i forbindelse med planlægning af bestyrelsesmøder, events og lign.
  • Fritekst – hvis man fx har behov for flere forskellige valgmuligheder.
  • Godkendelser –  giver dig mulighed for at stemme “For”/“Imod” på fx agendapunkter og dokumenter.
Image module

En afstemning er i princippet en demokratisk måde at se, hvad flertallet ønsker, som enten kan bruges som afslutning på en debat eller ud fra et konkret emne. Samtidig kan det også bruges som godkendelser i form af ”for” og ”imod”.

Læs om afstemningsmodulet her 

Fordelene ved at stemme digitalt

Det kan være en fordel at bruge bestyrelsessoftwarens digitale afstemningsfunktion til en lang række beslutninger. Med en digital afstemning kan I som bestyrelse lynhurtigt få en afklaring. Det betyder, at I som bestyrelse kan agere hurtigere og mere effektivt på et emne. I stedet for at vente til næste bestyrelsesmøde, bede om besvarelse over mail eller skulle ringe til alle medlemmer, har man mulighed for at lave en digital afstemning. Derved har man svaret med det samme, hvor alle samtidig også kan se resultatet.

Gør bestyrelsesarbejdet mere effektivt med en bestyrelsesportal

En bestyrelsesportal har helt grundlæggende til formål at strukturere og effektivisere bestyrelsensarbejde på et højt og sikkert fortrolighedsniveau samt sikre at bestyrelsen er GDPR compliant og kan overholde reglerne i den nye ”Kontrolpakke”.

Derfor skal en bestyrelsesportal naturligvis indeholde alle væsentlige funktioner, som bestyrelsen har behov for, samtidig med at den skal være enkel og intuitiv at anvende for alle bestyrelsesmedlemmer, for at den giver det fulde udbytte.

Har du lyst til at opleve hvad BetterBoard bestyrelsessoftware kan tilføje af værdi til din bestyrelse er du velkommen til at bestille en gratis prøveportal og/eller bestille en uforpligtende 30 minutters personlig online demo.

Skal man fortage en due diligence kan man med BetterBoard Datarum sikre en overskuelig og effektiv måde at håndtere hele processen på med b.la. intuitiv Q&A funktion, e-signatur og rettighedsstyring på mappe- og dokumentniveau.

Vil du vide mere om BetterBoard Datarum – så bestil materiale her.