Image module
0

Afstemning

- få en direkte tilkendegivelse fra resten af bestyrelsen.

Med afstemning på bestyrelsesportalen har man mulighed for at få en direkte og hurtig tilkendegivelse fra bestyrelsen på en nem og enkel måde, som er med til at lette bestyrelsesarbejdet.

Med afstemningsmodulet har man ubegrænset afstemninger, som man kan bruge til b.la. at koordinere, tage beslutninger samt til at få godkendelser.

Afstemningsmodulet er intuitivt, enkelt og nemt at benytte både som administrator og som bruger. Man har et tydeligt overblik over både igangværende afstemninger og afsluttede afstemninger, hvor man også har mulighed for at se, hvordan fordelingen af stemmer er.

Afstemningsmodulet har 3 funktioner

Når man benytter afstemningsmodulet, er der mulighed for at vælge forskellige typer afstemninger. De giver uanede muligheder for at tage beslutninger og få tilkendegivelser fx forud for et kommende bestyrelsesmøde.

Image
Godkendelse
Ønsker man en ”hurtig” godkendelse til fx et budget eller til selve agendapunket, så skal man vælge typen ”Godkendelse”. Det kan også bruges i forbindelse med en dialog/diskussion, hvor der er behov for en afstemning fx direkte under mødet.
Man kan have ubegrænset godkendelses afstemninger i gang på samme tid, de vil være synlig under ”Afstemninger” – hvis man mangler at afgive sin stemme, vil den være rød.
Image
Fritekst
Har man behov for at definere egne valgmuligheder, skal man vælge typen ”Fritekst”. Den giver mulighed for at oprette et spørgsmål, hvor man efterfølgende selv opretter fritekst-valgmuligheder. Det kan bl.a. bruges til, når der skal tages beslutning om større eller mindre ting såsom produktmix, valg af leverandør, nyt logo eller andet hvor flere valgmuligheder er nødvendige for at få en afklaring.
Image
Dato og tid
Har man brug for at koordinere dato og tid for næste bestyrelsesmøde, så kan man benytte typen "Dato/Tid", som giver jer mulighed for at planlægge, hvornår fx kommende bestyrelsesmøder skal afholdes. Det kan også benyttes til arrangementer eller lanceringer, hvor der skal tages beslutning omkring dato og tid i bestyrelsen. Opret nemt forskellige mødedatoer som medlemmerne kan vælge imellem og få hurtigt afklaret dato for fx næste bestyrelsesmøde(r).

Gør bestyrelsesarbejdet nemmere

For at gøre beslutningsprocessen nemmere og mere digital kan man benytte afstemningsmodulet på portalen. Det gør det muligt for jeres bestyrelse, at få hinandens tilkendegivelser på alt fra valg af nye produkter, godkendelser af budgetter eller koordinering af næste bestyrelsesmøde.

Det betyder, at I som bestyrelse på forud for et møde, kan få en afklaring via afstemningsmodulet, som I så kan arbejde videre med ved næste møde. På denne måde kan I arbejde mere effektivt når I er samlet på mødet.

Udforsk bestyrelsesportalens andre smarte funktionaliteter

Ønsker du at udforske bestyrelsessoftwaren fra BetterBoard og opleve, hvordan den kan være med til at løfte bestyrelsesarbejdet og workflowet i jeres bestyrelse? Så kan du uden nogen form for binding få en gratis prøveportal i 30 dage, som giver dig adgang til alle platformens funktioner.

Vi står også til rådighed for en personlig online demo, hvor du vil blive introduceret for portalen og dens smarte funktionaliteter af en af vores kollegaer. Du har også mulighed for at invitere gæster med til vores online møde, så I kan være flere fra bestyrelsen, der får vores personlige gennemgang.

Vi sender dig også gerne mere information omkring portalen, priser, funktionerne etc., hvis du foretrækker at læse yderligere om bestyrelsessoftwaren.

Afstemningsfunktionen er et tilkøb til BetterBoard portalen.

Oplev bestyrelsesportalen

Prøv portalen gratis
Book online demo
Få mere information