Webinar med vores samarbejdspartner – Topdanmark

Bestyrelsesansvarsforsikring

Webinar om bestyrelsesansvarsforsikring

Vi har den 4. oktober 2022 afholdt webinar om bestyrelsesansvarsforsikring sammen med vores samarbejdspartner Topdanmark for BetterBoards kunder.

Bestyrelsesansvarsforsikring er et højaktuelt emne og interessen viste sig også at være stor blandt BetterBoards kunder. Det er med til at skabe sikkerhed i bestyrelsen samt direktionen og derved også virksomheden.

BoardPartner som har udarbejdet Bestyrelsesrapporten 2022, viser også tydeligt at der er udfordringer omkring manglende forsikringsdækning i de danske bestyrelser.

Om I benytter en bestyrelsesportal eller et datarum er det vigtig at sikre bestyrelsen og direktionen med en bestyrelsesansvarsforsikring. Der er mange gode grunde til at kigge ind i, hvordan man kan sikre virksomheden og bestyrelsen. Som kunde hos BetterBoard har vi valgt at indgå et samarbejde med Topdanmark, så jeres bestyrelse og direktion kan være forsikret med fordelagtige priser.

Fordele som BetterBoard kunde

Som kunde hos BetterBoard er vi stolte af at kunne tilbyde nedenstående fordelagtige priser på bestyrelsesansvarsforsikring, via vores samarbejde med Topdanmark med 0 kr. i selvrisiko.

Hvilke personer er dækket?

  • Tidligere, nuværende og kommende medlemmer af bestyrelsen, direktionen eller tilsvarende ledelsesorgan (også i datterselskaber) – samt medarbejdere der kan ifalde et personligt ledelsesansvar.
  • Person indsat af sikrede som bestyrelses- / direktionsmedlem i andre selskaber, foreninger, fonde eller lignende.

Hvad er dækket?

  • Sikredes erstatningsansvar for formuetab forvoldt som bestyrelses- / direktionsmedlem / ansat (også hvis krav rettes mod sikredes bo, ægtefælle mv.)
  • Sagsomkostninger
Christian og Andreas fra Topdanmark

Bestyrelsesansvarsforsikring til jeres bestyrelse

Som leverandør af professionel bestyrelses software og datarum, mærker vi et stigende behov for risikostyring. Det er bestyrelsens ansvar jvf. selskabsloven at fortage de fornødne foranstaltinger som sikrer en god risikostyring. Derfor er vi glade at vi sammen med vores stærke samarbejdspartner Topdanmark kan tilbyde bestyrelsesansvarsforsikring til BetterBoards kunder på en nem og enkel måde til fordelagtige priser.

Se de fordelagtige priser her