BetterBoard opruster på det digitale

Karina Enselmann er Digital Marketing Manager hos BetterBoard

BetterBoard opruster på det digitale!

I takt med at BetterBoard Bestyrelsesportalen vokser og den vækstrejse vi er på, så er vi glade for at kunne byde Karina Enselmann velkommen, som vores Digitale Marketing Manager.

Karina Enselmann har mange års erfaring indenfor B2B digital marketing. Hun kommer til at stå i spidsen for BetterBoards digitale tilstedeværelse, hvor det gode budskab om bestyrelses software og datarum når ud til målgruppen.

“Jeg vidste ikke meget om bestyrelsesportaler eller datarum før jeg startede hos BetterBoard. Nu efter et par online demo’er med Stefan Schelde, føler jeg nærmest at jeg er flyvende i bestyrelsesportalen. Derudover er jeg virkelig overrasket over, hvor kort der er fra henvendelse til onboarding af ny kunde, det har jeg aldrig oplevet før”.
– Karina Enselmann, Digital Marketing Manager – BetterBoard.

Stefan Schelde Hansen, Founder af BetterBoard

Karina kommer med en viden og et værdisæt, der passer direkte ind i BetterBoards vækststrategi. I takt med vores vækst, har vi haft behov for en person med den rigtige erfaring, samt tid til at tage hul på alle de digitale muligheder, der er indenfor marketing som bl.a. SEO, Paid Social, Content og Webinar.

–  Stefan Schelde Hansen, Founder BetterBoard.

Som Karina siger:

”Jeg har altid helt bevidst arbejdet indenfor områder, hvor jeg på forhånd ikke har haft den store faglige erfaringen. Det giver helt objektivt muligheden for, at sætte mig i kundens sted.

Når man sidder som digital marketing ansvarlig, svarer det til at man er ”butikschef”. Når min nye “butik” består af bestyrelses software, datarum og begreber som bl.a. e-signatur, digital mødebog og interaktivit årshjul, så tænder det min indre nysgerrighed for at udforske BetterBoards markedsføringsmæssige potentiale. Det bliver min fornemmeste opgave, at sørge for, at jeg undersøger, udfordrer og stiller de spørgsmål, som en kunde uden erfaring måtte have” forsætter Karina.

“Det gør, at jeg har en fordel i at ramme dem, som måske på forhånd ikke har en fornemmelse af, hvad bestyrelses software kan gøre for deres bestyrelse. Samt måske aldrig hørt begrebet bestyrelsesportal før. Eller fx datarum, som benyttes til due diligence processer, som jeg har fundet ud af er meget mere end kun køb/salg af virksomheder.

Det enormt givende for mig og for den måde jeg arbejder på, at mine kollegaer brænder for det de laver. På daglig basis oplever jeg, den passion og viden de hver især har,” afslutter Karina.

Vi hos BetterBoard er rigtige glade for at kunne byde Karina velkommen ombord på BetterBoard-teamet. Vi ser frem til et stærkt ”digitalt” samarbejde.

Et varmt og officielt velkommen til Karina.

Med venlig hilsen
Stefan Schelde Hansen
Founder