Bestil gratis og uforpligtende materiale om BetterBoard’s bestyrelsesportal

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google’s privatlivspolitik og vilkår gælder.
BetterBoard ApS registrerer og behandler mine persondata, som jeg har angivet i denne formular.
Læs mere om BetterBoard’s betingelser.

BetterBoard bestyrelsesportal

Ønsker du at læse mere om BetterBoard bestyrelsesportal anbefaler vi at bestille Mere info om BetterBoard portalen. Her bliver du blandt andet introduceret til BetterBoard og nogle af bestyrelses softwarens smarte funktioner.

Du har også muligheden for selv at prøve kræfter med bestyrelsesportalen ved enten at vælge Personlig online demo eller 30 dages gratis prøveperiode”. Ved den personlige demo vil én af vores kollegaer give dig en personlig gennemgang af portalen, hvor du også vil have mulighed for at stille spørgsmål.

Dertil har vi sørget for at have brugeren i fokus under hele opbygningsprocessen, hvilket har resulteret i ét af markedets mest brugervenlige og intuitive platforme, som alle nemt kan komme igang med at bruge.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud

Ønsker du at vide mere om BetterBoard portalen og hvordan den kan være med til at effektivisere jeres bestyrelse? Vores team sidder klar på både mail og telefonen til at besvare dine spørgsmål. Du er også velkommen til at kontakte os via chatten her på siden, hvor én af vores kollegaer sidder klar til at svare dig alle hverdage fra kl. 08.00 – 16.00.

Er du i tvivl om priserfunktioner eller noget helt tredje, så tager vi også meget gerne en uddybende snak, så vi kan lave et skræddersyet tilbud der matcher jeres kriterier.