Årets SMV 2023

Årets-SMV

Årets SMV 2023

BetterBoard støtter igen op om kåringen af Årets SMV

BetterBoard har valgt at være partner på Årets SMV, fordi vi ønsker at hylde og støtte de mange SMV-virksomheder, der udgør rygraden i dansk erhvervsliv. Det danske velfærdssamfund er afhængig af en stærk økonomi, og det er netop de danske SMV-virksomheder, der beskæftiger cirka halvdelen af alle ansatte i den private sektor i Danmark og udgør størstedelen af den danske virksomhedsmasse.

Som partner på Årets SMV kan vi være med til at styrke og fremme disse virksomheder, der spiller en væsentlig rolle i samfundets udvikling og vækst. Desuden giver partnerskabet os mulighed for at møde beslutningstagere og ledere i SMV-virksomheder og promovere vores produkter og ydelser overfor en relevant målgruppe.

”Vi har i de seneste år oplevet en stor interesse for at professionalisere bestyrelsesarbejdet i de danske SMV’er, og hos BetterBoard omfavner vi det professionelle arbejde, som bliver lagt for dagen i de mange SMV’er. Vi synes, at Årets SMV er et fantastisk initiativ, som sætter fokus på mange af dem, der har gjort en ekstraordinær forskel for at skabe sunde og stærke virksomheder til gavn for det enkelte menneske, familien og samfundet generelt. SMV’erne er nemlig Danmarks motor, og derfor fortjener menneskerne bag dem i dén grad at blive hyldet.”

Sådan lyder ordene fra Stefan Schelde Hansen, der er founder og CEO i BetterBoard.

Hvad er Årets SMV

Menneskene bag de små og mellemstore virksomheder, SMV’er, fortjener større anerkendelse og hyldest for deres indsats – fordi de er rygraden i dansk erhvervsliv.

Årets SMV vil derfor gerne hylde og fejre de personer, der er med til drive og udvikle de små og mellemstore virksomheder i Danmark. Og det vil vi gøre med manér.

Årets SMV er åben og tilgængelig for alle. Det betyder, alle har muligheden for at indstille personer og teams til Årets SMV, og alle har mulighed for at få indflydelse på udvælgelsen af vinderne gennem internetafstemninger. På den måde vil vi skabe et forum, hvor kåringerne gives af mennesker til mennesker frem for virksomheder til andre virksomheder.

Hvem står bag?

Årets SMV er et nonprofit arrangement, som afholdes af ASNET Board.

ASNET Board er Danmarks største bestyrelsesnetværk. De er en non-profit organisation, der arbejder for at udvikle bestyrelsesarbejdet i små og mellemstore virksomheder.

Det gør de ved at samle bestyrelsesmedlemmer fra hele landet med forskelligt erfaringsniveau i et netværk, der understøtter deres udvikling. Herudover tilbyder de ejerledere i SMV’er professionel hjælp til at sammensætte den rette værdiskabende bestyrelse.

Læs mere om ÅRETS SMV herÅrets SMV