BetterBoard styrker udviklingsteamet

Lene-Svit-Fullstack

BetterBoard styrker udviklingsteamet med endnu en full-stack udvikler

Lene Svit er blevet en del af det voksende udviklingsteam hos BetterBoard, som Full-Stack udvikler. Lene skal bidrage med hendes nyerhvervede viden og teorier indenfor softwareudvikling. Udvikling som både kommer til at tilgodese alle BetterBoards nuværende, men i den grad også nye kunder, som vil få glæde af endnu flere funktioner på bestyrelsesportalen og daterummet.

Lene Svit er nyuddannet Datamatiker fra Erhvervsakademi og Professionshøjskolen i Vejle, hvor man b.la. lærer programmeringshåndværket helt fra bunden – der er fokus på hvordan IT-systemer kan designes og opbygges, hvilket kommer til stor gavn hos BetterBoard, hvor alle vores cloudbaseret systemer kodes inhouse fra bunden.

“Baggrunden for mit valg af uddannelse, som Datamatiker, er at jeg godt kan lide den udfordring det er at udvikle et godt system, som forbedrer andres hverdag. Jeg er derfor også enormt glad for at være startet hos BetterBoard, som er en ung og dynamisk virksomhed, hvor man får lov til at være med i hele processen”, udtaler Lene Svit.

”Baggrunden for mit valg af uddannelse, som Datamatiker, er at…”

“BetterBoards formål er, at udvikle og sælge bestyrelsessoftware til bestyrelser og foreninger samt virtuelt datarum i due diligence processer. Derfor kræver det også, at vi kontinuerligt optimerer og udvikler på bestyrelsesportalen og på vores virtuelle datarum. Vi skal imødekomme vores kunders stigende krav til struktur, sikkerhed og effektivisering af bestyrelsesarbejdet og i due diligence processer. Specielt derfor er vi glade for at kunne ansætte endnu en full-stack udvikler, som skal være med på BetterBoards vækstrejse.” Udtaler Stefan Schelde Hansen, CEO & Founder.

Lenes styrker

En af Lenes store styrker er, at hun ikke er bange for nye udfordringer og fordybe sig i de mange store og små opgaver, der lander på udviklernes bord hver dag. Vi udvikler hele tiden på portalen og i datarummet og det betyder, at vi skal have et dedikeret team, som altid vil gå en ekstra mil for at finde den bedste løsning slutresultat til BetterBoards brugere. slutbrugen.

”Jeg valgte BetterBoard, fordi man her har mulighed for at være med i hele udviklingsprocessen af portalen og datatummet. Derudover får jeg samtidig mulighed for at prøve kræfter med software, hvor jeg får lov til at fordybe og udvikle mig som full-stack udvikler.” Udtaler Lene Svit

Vi er utrolig glade for, at få Lene med på BetterBoard-holdet og et officielt velkommen herfra.

Mvh.

Stefan Schelde Hansen
Founder
BetterBoard Bestyrelsesportalen