Marketing henter nye visuelle kræfter til teamet

nye-visuelle-kraefter-marketing

Marketing henter nye visuelle kræfter til teamet

BetterBoards marketingafdeling udvider igen og tilføjer nye kræfter. Mads Ingemann Hedehøj skal være med til visuelt at formidle BetterBoards produkter bestyrelsesportal og datarum.

Vi er glade for at kunne byde Mads Ingemann Hedehøj velkommen på BetterBoardteamet. Mads kommer med en stærk baggrund inden for salg og har efterfølgende arbejdet som selvstændig grafiker. 

Mads har en uddannelse som mediegrafiker, hvor han under uddannelsen blev forelsket i animationsdelen. Han udtaler: ”Det er fascinerende, hvordan man kan hjælpe modtageren med afkodning af fx et komplekst budskab hurtigere og nemmere via visuelle effekter.”

”Det er fascinerende, hvordan man kan hjælpe modtageren …”

En af Mads’ store styrker er animation, og netop det giver rigtig god mening, når man er en SaaS-virksomhed, som sælger B2B-løsninger. Karina Enselmann, Marketingchef, udtaler: ”Vi har mange budskaber og her kommer Mads’ visuelle færdigheder virkelig til at styrke BetterBoards profil. Vi sælger løsninger, som ikke særlige er håndgribelige, og som ofte kræver en forklaring, blandt andet derfor bliver Mads en vigtig del af vores marketingteam.”

Valget at gå fra selvstændig til en del af et team

For Mads var beslutningen om at gå fra selvstændig mediegrafiker til at være en del af BetterBoard-holdet ikke svær. Efter det første møde med BetterBoard kunne Mads mærke energien i virksomheden og den spændende vækstrejse, som BetterBoard er på. Det ville Mads gerne være en del af. ”Når man er selvstændig, skal man hele tiden lede efter nye kunder, og jeg brænder mere for at bruge tiden på at kommunikere igennem det visuelle. Det kunne jeg få lov til hos BetterBoard, så beslutningen var ikke svær. Derudover var opgaverne, virksomheden og teamet rigtig spændende, og det ville jeg gerne være en del af.” Udtaler Mads Ingemann Hedehøj.  

Noget af det, Mads glædede sig mest til at komme i gang med, var at arbejde i en virksomhed, der sælger produkter, som ikke alle kender til. De fleste ved, hvad en bestyrelse er, men det er ikke mange, der ved, hvad en bestyrelsesportal eller et datarum er. Derudover så Mads frem til at blive en del af marketingafdelingen, der laver alt in-house. Han så store muligheder i  at blive  en del af et team af dygtige og dedikerede kolleger, hvor man er med i hele  processen fra idé til eksekvering  og ikke mindst til lancering. ”Jeg glæder mig til at udvikle mine kompetencer, lære fra mine dygtige kolleger og forstå alle aspekter i digital marketing,” udtaler Mads Ingemann Hedehøj, BetterBoards nye Digital Grafiker.

Vi, hos BetterBoard er rigtig glade for at kunne byde Mads velkommen ombord på BetterBoard-teamet. Vi ser frem til et visuelt og stærkt samarbejde. 

Et varmt og officielt velkommen til Mads. 

Med venlig hilsen,
Karina Enselmann, Digital Marketing Manger
Stefan Schelde Hansen, Founder