Indflytningsreception

Mennesker-reception

Indflytningsreception af BetterBoard’s nye kontor

Fredag den 19. januar 2024 var venner, familie, samarbejdspartnere og naboer i Kolding Åpark mødt op til vores indflytningsreception i BetterBoard’s nye kontorfaciliteter.

I forbindelse med den vækstrejse, vi er på, er vi endnu en gang flyttet til større lokaler i december 2023. Vi afholdt derfor en indflytningsreception fredag d. 19/1 2024.

Vi er stadig overvældede og taknemmelige over fremmødet af venner, familie, samarbejdspartnere og naboer i Kolding Åpark ved vores indflytningsreception. Vi havde lagt op til en kombination af hygge og faglighed. Deltagerne blev forkælet med gode vine og bobler af Rasmus Schwaner V. Taaning fra Vild Med Vin – Kolding, lækker tapas af Mikael Madsen fra Den Hvide Hest samt et eksklusivt sneak-peek af Bestyrelsesrapporten 2024 fra BoardParner.

Arrangementet var præget af højt humør, glade gæster og gode samtaler blandt alle deltagerne samt ansatte hos BetterBoard. Vi havde fornøjelsen af at have Rasmus Tjørnelund Toustrup fra Rasmus-TT på besøg, som dagen igennem fangede stemningen, og vi har klippet en lille stemningsvideo sammen.

Hvis du ikke havde mulighed for at deltage, kan du se vores nye lokaler og opleve stemningen fra receptionen herunder.

Tusind tak for alle de fine gaver.

Med venlig hilsen,
BetterBoard-teamet.