BetterBoard forsætter vækstrejsen

Lars-Horshauge

BetterBoard forsætter vækstrejsen med endnu en Sales Executive

Med sin omfattende erfaring og ekspertise vil Lars Horshauge, vores nytilkomne Sales Executive, spille en afgørende rolle i, at udvide BetterBoards kundebase og levere datarum og bestyrelsesportaler til virksomheder.

BetterBoard har været på en markant vækstrejse de seneste år, og vi er derfor begejstrede for at byde Lars velkommen om bord. Han skal både være med til at levere BetterBoards nye produkt – virtuelt datarum til virksomheder, for at imødekomme det stigende behov for sikker og effektiv dokumentdeling i due diligence processer, men også vores bestyrelsesværktøj bestyrelsesportalen til bestyrelsesarbejdet.

Lars Horshauge bringer en imponerende baggrund inden for salg og formidling med sig, som b.la. salgschef og eksportsælger i både Danmark, Tyskland og Holland. Finanskrisen i sidste årti førte til en afgørende ændring i hans karriere, hvor Lars skiftede fokus fra møbelindustrien til IT-software.

”Jeg drives af at arbejde med produkter, der kan gøre en forskel for kunden fra den allerførste dag, uden at kræve dybdegående it-viden.” Udtaler Lars Horshauge.

“Lars vil spille en vigtig rolle i at sælge og udbrede budskabet om datarum og bestyrelsesportaler, der giver virksomheder mulighed for at organisere og dele vigtige informationer på en sikker og effektiv måde,” udtaler Stefan Schelde Hansen, founder og CEO i BetterBoard.

Det var Lars’ passion for at tilbyde struktur og overblik til bestyrelsesmedlemmer, der førte ham til BetterBoard. “Jeg kunne se, at der var et behov for, at bestyrelsesmedlemmer havde mulighed for at håndtere en stor mængde af bilag, dokumenter og rapporter spredt over flere mailadresser. Med BetterBoards brugervenlige bestyrelsesplatform kunne jeg hjælpe virksomheder med at skabe orden i bestyrelsesarbejdet og spare værdifuld tid,” udtaler Lars Horshauge.

En af Lars Horshauges største styrker hos BetterBoard er hans evne til at forstå kundernes behov og derefter præsentere den helt rigtige løsning. Hans brede erhvervs- og livserfaring gør det muligt for ham, at møde kunderne i øjenhøjde og forstå deres udfordringer og ønsker.

Med Lars ombord ser vi frem til at styrke vores position som førende inden for bestyrelsesportaler og datarum. Lars vil med stort engagement, hjælpe virksomheder med at opnå effektivitet, sikkerhed og succes gennem BetterBoards innovative produkter.

Ønsker du en gennemgang af bestyrelsesportalen for at se, hvordan den kan effektivisere jeres bestyrelsesarbejde, så book direkte i Lars’ kalender her. Eller bestil en gennemgang af datarummet her, hvor man kan sikre krypteret og effektiv dokumentdeling i due diligence processer.

 

 

Vi er utroligt glade for, at få Lars med på BetterBoard-holdet og et officielt velkommen herfra.

Mvh.
Stefan Schelde Hansen
Founder
BetterBoard Bestyrelsesportalen