Hvorfor benytte en bestyrelsesportal?

Hvorfor benytte en bestyrelsesportal?


– Hør hvad vores kunder har at sige

Med en BetterBoard Bestyrelsesportal får bestyrelsen et enkelt og effektivt værktøj til at strukturere og optimere bestyrelsesarbejdet. Vi har spurgt nogle af vores kunder om, hvorfor de har valgt en bestyrelsesportal og hvordan de anvender den i deres daglige drift og til bestyrelsesmøder.

Hvad kan en bestyrelsesportal?

Vores bestyrelsesportal er skabt med det formål at skabe bedre struktur og effektivisere bestyrelsesarbejdet på både et operationelt og strategisk niveau med udgangspunktet i at være værktøjet til effektive møder. Portalen har mange egenskaber og funktioner, som gør det muligt at bruge den både før, under og efter møder; saml alle bestyrelsens dokumenter, opret arbejdsrum, del kommentarer og annoteringer, underskriv dokumenter med e-signatur, afhold videomøder og meget mere.

Hvilken effekt har BetterBoard Bestyrelsesportalen på bestyrelsesarbejdet?

Noget af det vi har valgt at lægge ekstra meget vægt på, er at sørge for, at portalen er nem og brugervenlig for alle – og naturligvis med en høj datasikkerhed. Portalen kan tilgås fra alle enheder (PC, tablet, mobil) og browsere, så digitalisering af bestyrelsens workflow er ikke begrænset til bestemte enheder og styresystemer.

”For mit bestyrelsesarbejde har den afgørende betydning været, at det faktisk giver ro.” – Kim Ladekjær

Hvorfor skal man vælge en BetterBoard bestyrelsesportal?

En BetterBoard Bestyrelsesportal er meget mere end blot et værktøj til bestyrelsesarbejdet. Den er med til at skabe ro omkring hele bestyrelsen. På den måde er der mere tid til at kigge fremad mod nye projekter og opgaver.

Få et nyt og friskt syn på bestyrelsesmøder, hvor alle er forberedte, hvor alle ved hvor dokumenterne ligger, hvor alle noterne er samlet ét sted og hvor tiden faktisk bliver brugt på at planlægge og træffe beslutninger.

Vær med til at skabe en mere effektiv, struktureret og stressfri professionel bestyrelse. Prøv portalen i 30 dage helt gratis eller bestil en online demo, hvor du/I bliver introduceret for portalen og dens funktioner på blot 30 minutter.