Image module

Smart annoteringsværktøj

Med BetterBoard portalens smarte digitale muligheder kan du og din bestyrelse kommentere og notere direkte i de digitale dokumenter.

En af de smarte digitale muligheder på bestyrelsesportalen er muligheden for at kommentere og annotere direkte i dokumenterne. Udnytter du og dine bestyrelseskolleger de digitale muligheder i dette smarte annoteringsværktøj, vil det bidrage til bedre og mere effektive bestyrelsesmøder.

Digital mødeforberedelse

Grundig mødeforberedelse er naturligvis altid en forudsætning for et godt møde. Det er dog ikke altid lige let at have hurtig og nem adgang til det, du har forberedt. Forbereder du dig imidlertid digitalt, ved at indsætte noter og kommentarer på dokumenterne, kan du sikre, at du altid er velforberedt, når mødet går i gang.

Sofistikeret software

Dokumenter på BetterBoard portalen bliver altid åbnet i ”fremviseren”, hvilket er et sofistikeret stykke software, som blandt andet giver dig mulighed for at lave dine egne notater direkte på et dokument. Ønsker du at dele dine noter eller kommentarer med en eller flere fra bestyrelse, kan det gøres med et enkelt klik. Herefter har I mulighed for at have en samtaletråd på det enkelte dokuments emner. Annoteringsværktøjet giver dig også enkel mulighed for at få bestyrelsens feedback på eller godkendelse af et givent punkt eller emne, som herefter kan føres til referat med automatisk angivelse af, hvem som har svaret hvad og hvornår. Det er desuden muligt at foretage et fritekstsøg i dokumentet, som samtidig giver dig et hurtigt overblik og adgang til de søgte punkter.

Det er naturligvis også altid muligt at lave et print med dine noter og kommentarer.

Mange digitale muligheder

Udover noter og kommentarer er der næsten uanede muligheder for at tegne og fortælle ved hjælp af annoteringsværktøjer. Se nogle af de mange muligheder herunder:

Frihåndsværktøj

Tegn direkte i dokumenterne

Blandt funktionerne findes bl.a. frihåndsværktøjet

Tekst værktøj

Marker tekst i dokumentet

Blandt funktionerne findes bl.a. markeringsværktøjet

Formværktøj

Indsæt figurer i dokumentet

Blandt funktionerne findes bl.a. formværktøjet

Fri tekst

Skriv direkte i dokumentet

Blandt funktionerne findes bl.a. fritekst værktøjet

Kommentar

Lav kommentarer

Blandt funktionerne er det også muligt at indsætte kommentarer

Print

Print dokumentet dirkete fra portalen

Blandt funktionerne er det også muligt at printe dokumentet med og uden annoteringer

Oplev værdien af en bestyrelsesportal

Prøv portalen gratis
Book online demo
Få mere information