Image module

Smart søgefunktion

- En unik søgefunktion som gør det muligt at foretage en effektiv gennemsøgning af hele BetterBoard portalen på særdeles kort tid.

BetterBoard portalen er en utrolig enkel og overskuelig portal at navigere rundt i, men derfor kan det alligevel være nødvendigt at søge efter specifikke dokumenter fra tid til anden.

Fritekstsøgning

På BetterBoard portalen er der implementeret en udvidet fritekstsøgning, som fungerer meget på samme måde, som man kender det fra Google-søgninger. Det betyder blandt andet, at søgefunktionen ikke kun er begrænset til, at man kan søge efter en fil eller et dokumentnavn, men at det også er muligt at søge efter et eller flere valgte søgeord i teksten på samtlige* dokumenter.

Det betyder i praksis, at hvis du fx søger efter ordet ”digitalisering”, så vil BetterBoard-portalen være i stand til at finde samtlige dokumenter, som indeholder ordet ”digitalisering”. Efterfølgende vil resultatet fra søgningen blive vist i en overskuelig og informativ liste, som vil se således ud:

  • Titel (filnavnet)
  • Oprindelse (hvilken møde/mappe det hører til)
  • Uploadet af (hvem som har uploadet dokumentet)
  • Uploadet (præcis tidsangivelse af hvornår det er blevet uploadet)

I “søgeresultat” skal du blot klikke på det ønskede dokument, og så vil du blive sendt direkte til den mappe eller det møde, som det tilhører. Når det ønskede dokument er fundet og åbnet, kan du udnytte søgefunktionen i fremviserne, som giver dig overblik over alle de steder i dokumentet, hvor det pågældende ord indgår.

Benyt søgefunktionen til alle bestyrelsens dokumenter

Smart søgefunktion på BetterBoard Bestyrelsesportalen

Smart søgefunktion på BetterBoard Bestyrelsesportalen

Anvend søgefunktionen i et dokument

Anvend søgefunktionen i et dokument

Smart søgefunktion på BetterBoard Bestyrelsesportalen

Persondataforordningens lovkrav

Den intelligente søgefunktion på BetterBoard-portalen er naturligvis meget værdifuld for det enkelte bestyrelsesmedlem, som har behov for at kunne foretage effektive og hurtige søgninger. Det er imidlertid også værd at notere sig, at der i relation til Persondataforordningen er en række lovkrav, der gør det nødvendigt for den dataansvarlige at kunne søge og fremskaffe al data og dokumentation indeholdende personlige oplysninger i bestyrelsesmaterialet.

Det handler helt konkret om overholdelse af artikel 6.0 i lovkravet, ”De registreredes rettigheder”, som du kan læse mere om her.

En platform for hele bestyrelsen

Bestyrelsesportalen og dens smarte funktioner er med til at skabe rammerne for et effektivt workflow. Oplev hvad portalen kan gøre for jeres bestyrelse ved at bestille en 30 dages gratis prøveportal – uden nogen form for binding. Ønsker du en personlig gennemgang af portalen med mulighed for at stille spørgsmål løbende, kan du bestille en online demo hos én af vores kollegaer.

Ønsker du yderligere information om BetterBoard portalen, kan du bestille det ved at klikke her.

* Kun de dokumenter du har adgang til

Oplev bestyrelsesportalen

Book online demo
Prøv portalen gratis
Få mere information