Smart søgefunktion


– En unik søgefunktion som gør det muligt at foretage en effektiv gennemsøgning af hele BetterBoard Bestyrelsesportalen på særdeles kort tid.

BetterBoard Bestyrelsesportalen er en utrolig enkel og overskuelig portal at navigere rundt i, men derfor kan det alligevel være nødvendigt at søge efter specifikke dokumenter fra tid til anden.

Fritekstsøgning

På BetterBoard Bestyrelsesportalen er der implementeret en udvidet fritekstsøgning, som fungerer meget på samme måde, som man kender det fra Google-søgninger. Det betyder blandt andet, at søgefunktionen ikke kun er begrænset til, at man kan søge efter en fil eller et dokumentnavn, men at det også er muligt at søge efter et eller flere valgte søgeord i teksten på samtlige* dokumenter.

Det betyder i praksis, at hvis du fx søger efter ordet ”digitalisering”, så vil BetterBoard-portalen være i stand til at finde samtlige dokumenter, som indeholder ordet ”digitalisering”. Efterfølgende vil resultatet fra søgningen blive vist i en overskuelig og informativ liste, som vil se således ud:

  • Titel (filnavnet)
  • Oprindelse (hvilken møde/mappe det hører til)
  • Uploadet af (hvem som har uploadet dokumentet)
  • Uploadet (præcis tidsangivelse af hvornår det er blevet uploadet)

I “søgeresultat” skal du blot klikke på det ønskede dokument, og så vil du blive sendt direkte til den mappe eller det møde, som det tilhører. Når det ønskede dokument er fundet og åbnet, kan du udnytte søgefunktionen i fremviserne, som giver dig overblik over alle de steder i dokumentet, hvor det pågældende ord indgår.

Brug søgefunktionen i hele bestyrelsen

Brug søgefunktionen til alle bestyrelsens dokumenter

Smart søgefunktion på BetterBoard Bestyrelsesportalen

Brug søgefunktionen i et dokument

Smart søgefunktion på BetterBoard Bestyrelsesportalen

Brug søgefunktionen i et dokument

Persondataforordningens lovkrav

Den intelligente søgefunktion på BetterBoard-portalen er naturligvis meget værdifuld for det enkelte bestyrelsesmedlem, som har behov for at kunne foretage effektive og hurtige søgninger. Det er imidlertid også værd at notere sig, at der i relation til Persondataforordningen er en række lovkrav, der gør det nødvendigt for den dataansvarlige at kunne søge og fremskaffe al data og dokumentation indeholdende personlige oplysninger i bestyrelsesmaterialet.

Det handler helt konkret om overholdelse af artikel 6.0 i lovkravet, ”De registreredes rettigheder”, som du kan læse mere om her.

Bestil gratis materiale eller læs mere om de andre smarte funktioner på portalen

BetterBoard Bestyrelsesportalen indeholder mange smarte funktioner, som er med til at gøre det nemt og enkelt for bestyrelsen og bestyrelsesmedlemmer. Her kan du få et hurtigt overblik over nogle af funktionerne. Har du lyst til at høre mere om vores bestyrelsesportal, og hvad vi kan tilbyde dig og din bestyrelse? – Så bestil gratis materiale lige her og få uddybende information. Har du yderligere spørgsmål angående BetterBoard Bestyrelsesportalen eller dens funktioner, så kan du også kontakte os lige her.

* Kun de dokumenter du har adgang til