Image module
0

Visuelt overblik over bestyrelsens læste og ulæste dokumenter

Med det visuelle overblik over læste og ulæste dokumenter, giver BetterBoard portalen en hjælpende hånd til blandt andet mødeforberedelserne. Rød prik indikerer, at dokumentet er ulæst, hvorimod grøn prik indikerer, at dokumentet er blevet læst.

Enkelt og intuitivt overblik over ulæste dokumenter

På login-forsiden af portalen bliver man straks introduceret til det visuelle overblik. Herfra ses blandt andet hvilke bestyrelser, direktioner, advisory boards etc. man er en del af. På hvert ”kort” bliver man oplyst om, hvorvidt der er nogle ulæste dokumenter eller ikke. Såfremt der er oprettet et møde, vil datoen og tidspunktet for mødet også fremgå på ”kortet”. Indikatoren for ulæste/læste dokumenter er tilknyttet den individuelle bruger. Dette betyder, at portalen viser, hvad den enkelte bruger mangler at læse, og ikke hvad de resterende medlemmer mangler at læse.

Overblik over ulæste dokumenter

Hurtigt overblik på din loginforside om du har ulæste dokumenter.

Bestyrelsesportalen giver også medlemmerne muligheden for at se en samlet liste med de dokumenter, som de hver især mangler at læse. Fra bestyrelsens forside kan man som medlem få et hurtigt overblik over, hvor mange dokumenter man mangler at læse på den gældende portal.

Den samlede listevisning er med til at hjælpe det enkelte medlem med at finde hurtigt frem til de dokumenter, som endnu ikke er blevet læst. Herfra kan man klikke på dokumentnavnet og blive ført direkte hen til dokumentets placering, hvorfra det er muligt at læse dokumentet.

Klik på knappen og få et overblik over mine ulæste dokumenter på BetterBoard Bestyrelsesportalen
Overblik over mine ulæste dokumenter på BetterBoard Bestyrelsesportalen

En bestyrelsesplatform for hele bestyrelsen

Med bestyrelsessoftwaren fra BetterBoard får I et værdiskabende værktøj, som hjælper med strukturering, forberedelse, eksekvering, opsummering og meget mere. Alt dette kan du selv udforske ved at bestille en 30 dages gratis prøveportal – helt uden binding.

Du kan også bestille en personlig online demo, hvor du/I vil blive introduceret til portalen og få vist nogle af de smarte funktioner såsom referat funktionen, den digitale mødebog, e-signatur funktionen og meget mere.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål omkring portalen og dens funktioner, så sidder vores support team klar på chatten her på siden (man. – tors. kl. 08:00 – 16:30 fre. kl. 08:00 – 16:00).

Oplev bestyrelsesportalen

Prøv portalen gratis
Book online demo
Få mere information