Samarbejde mellem ASNET Board og BetterBoard


Bestyrelsesnetværk i fokus med ASNET Board


ASNET Board og BetterBoard har netop indgået et samarbejde, hvor vi sammen vil formidle viden og værktøjer, som vil forbedre og optimere dit bestyrelsesarbejde.

ASNET Board er ikke kun et af de ældste bestyrelsesnetværk i Danmark, men også det førende. ASNET Board er et netværk for værdiskabende bestyrelseskandidater og medlemmer til mindre og mellemstore virksomheder. ASNET Board er et dansk bestyrelsesnetværk, der er specialister i bestyrelsesarbejde.

Læs mere om ASNET Board og hvordan de skaber værdiskabende bestyrelseskandidater på deres hjemmeside: www.asnet.dk.

 

Gør jeres bestyrelse mere værdiskabende med en BetterBoard Bestyrelsesportal

Skab et mere struktureret overblik over bestyrelsen og dens aktiviteter samt dokumenter med en bestyrelsesportal fra BetterBoard. Bestil en gratis online demo lige her og oplev hvordan portalens mange smarte funktioner, kan give jeres bestyrelse et mere struktureret og digitaliseret overblik. Gennemgangen af portalen vil blot tage 30 minutter, og her vil der også være plads og tid til spørgsmål, hvis de skulle opstå undervejs. Sidder du som bestyrelsesmedlem eller bestyrelsesformand og kunne du tænke dig nogle gode råd til, hvordan I kan optimere bestyrelsens workflow? Så bestil dit gratis materiale lige her.

Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte os på enten mail eller telefon lige her.