BetterBoard støtter MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning

BetterBoard støtter op om

BetterBoard støtter op om foreningen “Mikkel mod mobning”

En af verdens bedste håndboldspillere, Mikkel Hansen, står i spidsen for foreningen “MH24”, som er på en mission om at komme mobning til livs. Derfor er vi meget stolte af at støtte MH24 og gå med i kampen mod mobning.

Formålet med MH24 er at modarbejde mobning og i stedet øge trygheden og tolerancen blandt børn og unge i sportslige, kulturelle og sociale fællesskaber. Der bliver flere gange om året afholdt camps, hvor håndbold-glade børn og unge er i selskab med Mikkel Hansen, og får både fysisk og teknisk træning. På disse camps er det overordnede fokus, hvordan man er en god og støttende holdspiller.

Hvem står bag foreningen?

Mikkel Hansen må siges at være blandt de bedste danske sportsudøvere, som Danmark nogensinde har haft. Med titler såsom verdensmester, europamester, olympisk mester og ikke mindst verdens bedste håndboldspiller op til flere gange for det danske håndboldlandshold, må man sige at Mikkel Hansen er en stor stjerne både nationalt og internationalt.

Når man har spillet håndbold hele sit liv og ovenikøbet er en af verdens bedste til det, er der mange, som holder øje med en og lytter til en. Det så Mikkel som en mulighed for at tage et socialt ansvar og sætte fokus på den skadelig effekt, mobning har på børn og unge socialt såvel som sportsligt. Dette lagde grundlag for foreningen MH24.

Du kan læse meget mere om foreningen og hvilke indsatser der bliver gjort i kampen mod mobning på hjemmesiden “MH24”. Du kan også følge med via deres Facebook-side og på den måde, være med til at støtte op i den gode sags tjeneste.