BetterBoard portalens nye explainer video

BetterBoard præsenterer ny video omkring bestyrelsesportalen


Vi præsenterer vores nye video, som omhandler BetterBoard Bestyrelsesportalen.

Videoen giver på kort tid en forståelse af hvad BetterBoard Bestyrelsesportalen kan gøre for dig og din bestyrelse.

Tag selv et kig 😊

 

Bestil gratis materiale til din bestyrelse

Sidder du som bestyrelsesmedlem eller bestyrelsesformand i en bestyrelse, som mangler det strukturelle overblik? Så kan du her bestille noget gratis materiale og få gode råd til, hvordan jeres bestyrelse kan få et mere effektiviseret workflow i bestyrelsesarbejdet såvel som til bestyrelsesmøderne. Med vores gratis materiale får I udover gode råd også nogle værktøjer, som kan være med til at give bestyrelsen det lille pusterum i den travle hverdag.

 

En GRATIS online demo af vores bestyrelsesportal

Søger I den perfekte løsning til et struktureret, sikkert og utrolig intuitivt bestyrelsesforum, hvor I kan uploade og dele dokumenter, skrive annoteringer og noter til referater samtidig med, at I kan føle jer sikre? Så bestil en online demo af bestyrelsesportalen lige her, og få en personlig guided tur via et online møde. Her vil én af vores ansatte vise dig portalens funktioner samt svare på de spørgsmål, som nu skulle opstå undervejs. Sidder du med yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon lige her.