Samarbejde mellem BetterBoard og Scandinavian Executive Institute

Samarbejde mellem BetterBoard og Scandinavian Executive Institute

BetterBoard i samarbejde med Scandinavian Executive Institute

Vi er glade for at kunne annoncere at BetterBoard og Scandinavian Executive Institute har indgået et samarbejde, som skal være med til at skabe endnu mere værdi for bestyrelser i Skandinavien.

Scandinavian Executive Institute A/S er Skandinaviens førende udbyder af internationale lederuddannelser.

De samarbejder med to af Europas førende business schools, INSEAD i Frankrig og IMD i Schweiz. Siden 2007 har de udviklet uddannelser til topledere og bestyrelsesmedlemmer i hele Skandinavien, og de tilbyder i dag intensive programmer til ledere på flere niveauer samt på bestyrelsesniveau. Derudover sammensætter og opdaterer de løbende programmernes indhold i forhold til de aktuelle udfordringer Skandinaviske virksomhedsledere og bestyrelsesmedlemmer står overfor.

Scandinavian Executive Institute vil blandt andet komme til at bidrage med strategiske værktøjer til BetterBoards brugere og på den måde give dem, et endnu bedre grundlag til at træffe de rigtige beslutninger udfra.

 

Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde.

Til venstre ses CEO Steen Buchreitz for Scandinavian Executive Institute og til højre Stefan Schelde Hansen fra BetterBoard.

Kunne en bestyrelsesportal være noget for jeres bestyrelse?

Optimer bestyrelsen og gør den mere struktureret og effektiv med en sikker og enkel bestyrelsesportal. Bestil gratis materiale eller book et online demo møde og få et større indblik i nogle af de smarte funktioner, som portalen tilbyder. Med en BetterBoard Bestyrelsesportal vil I blandt andet kunne optimere workflowet før, under og efter bestyrelsesmøderne som kan resultere i en mere produktiv og effektiv bestyrelse.