BetterBoard inviteret til Haderslev Erhvervsråd

BetterBoard er inviteret til at holde indlæg om værdiskabende bestyrelsesarbejde til Haderslev erhvervsmesse

BetterBoard er inviteret med til Haderslev erhvervsmesse

Tirsdag den 5. september er BetterBoard inviteret til Haderslev for at holde et indlæg omkring værdiskabende bestyrelsesarbejde til erhvervsmessen. Haderslev Erhvervsråd er blandt arrangørerne bag messen. Arrangementet er for alle som er en del af Haderslevs bestyrelse- og erhvervsnetværk.

I forlængelse af det værdiskabende bestyrelsesarbejde, vil indlægget også lægge fokus på, hvordan digitale værktøjer såsom BetterBoard Bestyrelsesportalen, kan være med til at optimere workflowet i bestyrelsen.

Hos BetterBoard ser vi frem til messen og vi glæder os meget til at dele vores viden om, hvad der skaber værdi for bestyrelsen og hvordan workflowet kan optimeres.

Har du ikke mulighed for at deltage i messen?

Hvis ikke du har mulighed for at deltage ved erhvervsmessen, har du altid mulighed for at bestille en personling online demo af bestyrelsesportalen. Her vil du på blot 30 minutter få et godt og grundigt indblik i portalen og nogle af dens smarte funktioner. Her har du samtidig også mulighed for at drage paralleller mellem jeres nuværende workflow i bestyrelsen, og hvordan et potentielt workflow kan se ud, hvis bestyrelsen digitaliseres.

Du har også mulighed for at prøve portalen gratis i 30 dage – ingen binding. På den måde kan du selv få lov til at opleve bestyrelsesportalen på nærmeste hånd.

Er du mere interesseret i yderligere information omkring platformen samt priser og funktioner, så har du også mulighed for at bestille mere information.