Image module

Download mødebog

Download mødebog-funktionen på BetterBoard portalen giver bestyrelsen mulighed for at downloade én samlet PDF-fil af alt mødemateriale, som naturligvis også inkluderer selve agendaen.

BetterBoards bestyrelsessoftware genererer en enkel og overskuelig mødebog, hvor alt mødemateriale uanset filtype* bliver samlet i en PDF-fil. Dette er muligt fordi portalen er udstyret med en sofistikeret PDF-generator, og det er således muligt med et enkelt klik at hente alt mødemateriale ned i en samlet PDF-fil.

Det betyder at bestyrelsesportalen tilbyder et værktøj til dig, som ønsker at læse alt mødemateriale i ét samlet dokument. Du slipper således for at skulle navigere i og åbne flere forskellige dokumenter under din læsning. Det er med funktionen ikke nødvendigt at være online.

Download og udskriv mødebogen hvis det foretrækkes

BetterBoard har analyseret hvordan bestyrelsesmateriale bliver håndteret og analysen viser blandt andet, at en overvejende del ønsker mødemateriale i en printet version. Det stemmer overens med flere undersøgelser, som viser at 81 % af danskerne stadig foretrækker at læse på papir. Præferencen for papir er ikke kun et spørgsmål om generationer og vaner, men i høj grad også om måden vi koncentrerer og husker bedst på.

Så er du typen der foretrækker at få det hele printet ud, gør funktionen det altså muligt at udskrive alt mødemateriale samlet i et dokument – nemt og enkelt.

Udover den offline mødebog er den integrerede digitale agendafunktion et stærkt værktøj for et struktureret mødeflow.

Om du i dit bestyrelsesarbejde ønsker at forberede dig digitalt eller via en printet version, giver bestyrelsessoftwaren dig mulighed for frit at vælge.

81% af danskerne foretrækker at læse på papir.
– Megafon A/S

Image module

Prøv selv portalen og download en mødebog – ingen binding – eller læs mere om nogle af de andre smarte funktioner

BetterBoard Bestyrelsesportalen er til den ansvarsbevidste bestyrelse, som ønsker at samle alle bestyrelsens aktiviteter, møder og dokumenter ét sted i en effektiv struktur.

En bestyrelsesportal er bestyrelsens online værktøj til før, under og efter møderne.

BetterBoard portalen indeholder mange smarte funktioner, som er med til at gøre det nemt og enkelt for bestyrelsen og bestyrelsesmedlemmer. Få et bedre overblik ved at se vores liste over nogle af funktionerne. Har du lyst til at høre mere om vores platform, og hvad vi kan tilbyde dig og din bestyrelse? – Så bestil vores gratis materiale og få uddybende information.

Har du yderligere spørgsmål angående portalen eller dens funktioner, så kan du også altid kontakte os på både telefon og mail.

*Alle gængse filtyper heriblandt:
– PDF
– Microsoft Office (.doc, .docx, .xlsx, .pptx)
– Outlook
– Google Drev (Sheets, Docs, Slides)
– Billeder (.jpeg, .png)
– og mange flere filtyper

Oplev bestyrelsesportalen

Prøv portalen gratis
Book online demo
Få mere information