BetterBoard udvider i Sverige

Image module

BetterBoard udvider i Sverige

Mød vores nye Sales Executive i Sverige, Dick Hellman. Dick kommer til at arbejde med fokus på at udvide kendskabet til BetterBoard på det svenske marked.

Vi er glade for at kunne byde Dick Hellman velkommen på BetterBoard-teamet. Dick kommer med en stærk baggrund inden for salg og bestyrelsesarbejde og vi glæder os til at Dick skal være med til at udvide kendskabet til BetterBoard i Sverige.

Allerede som teenager blev Dick valgt ind i sit første bestyrelse for det lokale basketballhold, og siden har han været aktiv i bestyrelsesarbejde. Alt lige fra små frivillige foreninger til ejerforeninger til selskaber med flere millioner i omsætning.

Dick er uddannet økonom med fokus på regnskab og rapportering, og har tidligere arbejdet som CFO og sælger inden for mange forskellige områder såsom logistik, finansielle tjenester, men har også arbejdet som rådgiver for små og mellemstore virksomheder. En baggrund, der passer godt til at hjælpe virksomheder med at få bedre struktur i bestyrelsesarbejdet med bestyrelsesportalen fra BetterBoard.

Dick kommer til at være BetterBoards ansigt i Sverige og skal være med til at udvide kendskabet til BetterBoards bestyrelsesportal og datarum.

Dick Hellmans styrker

Dicks styrker er, at han har erfaring fra så mange forskellige bestyrelser, både som medlem og formand. Han forstår, hvordan bestyrelser arbejder, og hvilke udfordringer de står over for. Han har også udarbejdet rapporter og beslutningsgrundlag til bestyrelser, har arbejdet med opkøb, virksomhedsoverdragelser og forstår, hvilke behov der er, som bliver en kæmpe fordel til vores andet kerneprodukt datarum.

“Da jeg først så BetterBoard på LinkedIn, vidste jeg straks, at det her er helt rigtigt for mig, et produkt, hvor jeg kan drage fordel af alle mine kompetencer og hjælpe bestyrelser med at blive mere effektive i deres arbejde og som en bonus spare både tid og penge,” sige Dick Hellman.

“Da jeg først så BetterBoard på LinkedIn, vidste jeg straks, at det her er helt rigtigt for mig…”

“BetterBoard er en agil organisation, hvor beslutningerne træffes hurtigt. Det føles givende at have muligheden for at deltage i udvidelsen af BetterBoard’s bestyrelsesportal til det svenske marked og bidrage til udviklingen af ​​portalens funktionaliteter til bestyrelsesarbejdet i Sverige,” udtaler Dick Hellman. BetterBoards bestyrelsesportal er skræddersyet til effektivt bestyrelsesarbejde, og portalen støtter brugere hele vejen igennem, både før, under og efter bestyrelsesmøderne.

“I fremtiden drømmer jeg om at se BetterBoard vokse så meget, at vi kan etablere os med fast personale i endnu flere lande”, afslutter Dick Hellman.

Vi, hos BetterBoard er rigtig glade for at kunne byde Dick velkommen ombord på BetterBoard-teamet. Vi ser frem til et nyt og stærkt samarbejde. 

Et varmt og officielt velkommen til Dick. 

Med venlig hilsen,

Stefan Schelde Hansen, Founder