BetterBoard støtter op om årets SMV

BetterBoard støtter igen i år op omkring Årets SMV 2024

BetterBoard støtter igen i år op om årets SMV

Slået op den 5. april, 2024, af Årets SMV.
Læs det originale indlæg her.

Selv om der kan være stor forskel på de forskellige virksomheder i SMV-segmentet, har langt størstedelen gavn af en professionel bestyrelse.

I dag er bestyrelsesarbejde nemlig meget mere end fire, formelle møder om året, og den forældede opfattelse af en bestyrelse som værende et kontrolorgan frem for alt, er væk.

Der sker også flere og flere professionaliseringer af bestyrelser, og med den stigende grad af digitalisering, der stadig foregår i de danske virksomheder, er der opstået et behov for andre værktøjer, der kan understøtte bestyrelsesarbejdet.

BetterBoard® spiller en ganske central rolle i forhold til professionaliseringen af bestyrelserne i danske virksomheder. Gennem deres portal kan bestyrelsens arbejde struktureres og effektiviseres, men det er også meget mere end et stykke softwareværktøj.

Det er et redskab, der skal skabe værdi til bestyrelsen og direktionen på flere niveauer i deres bestræbelser på at optimere deres virksomhed på bedst mulig vis.

Derfor er vi glade for at præsentere BetterBoard som endnu en Sølv Partner, der igen i år støtter Årets SMV:

”Vi har i de seneste år oplevet en stor interesse for at professionalisere bestyrelsesarbejdet i de danske SMV’er. Hos BetterBoard omfavner vi det professionelle arbejde, som bliver lagt for dagen i de mange SMV’er. Vi synes, at Årets SMV er et fantastisk initiativ, som sætter fokus på mange af dem, der har gjort en ekstraordinær forskel for at skabe sunde og stærke virksomheder til gavn for det enkelte menneske, familien og samfundet generelt. SMV’erne er nemlig Danmarks motor, og derfor fortjener menneskene bag dem i dén grad at blive hyldet.”

Ordene kommer fra Stefan Schelde Hansen, der er founder og CEO i BetterBoard®.

BetterBoard er sponsor ved Årets SMV 2022