“Åbenhed i bestyrelseslokalet” ep 1 – Mød bestyrelsen

Bestyrelsen i BetterBoard åbner op for bestyrelseslokalet

Hos BetterBoard vil vi gerne åbne døren til bestyrelseslokalet, og fortælle om hvordan og hvad vi arbejder med i vores bestyrelse.

Vi vil gerne være med til at bryde tabuet omkring, at bestyrelsesarbejdet er noget hemmeligt, som man ikke snakker om. Dette gør vi blandt andet fordi vi ved hvor stor en betydning en bestyrelse har for en virksomhed både på kort og på lang sigt.

Her hos BetterBoard nyder vi stor gavn af vores bestyrelse, som består af fem medlemmer:

Karina Schelde Hansen er bestyrelsesmedlem i BetterBoard
Karina Schelde Hansen
Erhvervskundechef i Frøs Herreds Sparekasse
Karina arbejder til dagligt som erhvervskundechef, hvor hun er i tæt dialog med både nyopstartede og større virksomheder.

Karina har med sine 29 års erfaring inden for den finansielle sektor fået tildelt rollen, som den finansielle ekspert i BetterBoards bestyrelse. Dette indebærer bl.a. at der bliver stillet skarpt på de finansielle forhold - både på den korte og lange bane.

Per Lund
CTO / Partner
Per har igennem de sidste mange år arbejdet med IT og forretningsudvikling, hvilket er en enorm værdi, når der skal diskuteres udvikling af BetterBoards kerneprodukt.

Pers rolle i bestyrelsen består bl.a. i at give de resterende bestyrelsesmedlemmer en teknisk indsigt i BetterBoards kerneprodukt. Både i forhold til udfordringer, planlagte tiltag og nye muligheder.

Per Lund er bestyrelsesmedlem i BetterBoard
Ole Bridal er bestyrelsesmedlem i BetterBoard
Ole Bridal
Senior Vice President hos Danish Crown
Ole arbejder til dagligt med optimering af både salg og operations. Han har tidligere arbejdet som administrerende direktør for Stofa, som er en af Danmarks største abonnementsforretninger.

Oles rolle i BetterBoards bestyrelse er bl.a. at bidrage til den strategiske forretningsudvikling, hvor han med sine erfaringer inden for abonnementsbranchen bidrager med stor og værdifuld viden , hvor han samtidig også er en ledelsesmæssig sparringspartner på mange områder.

Søren Stig Hansen
Advokat hos Andersen Partners
Søren har i de sidste 15 år beskæftiget sig til med selskabsret og firmaoverdragelser, hvilket har givet ham nogle værdifulde kompetencer, som han kan bringe med ind i bestyrelseslokalet.

Søren har været med i BetterBoards bestyrelse helt fra starten, og har fungeret som den juridiske sparringspartner både under møderne men i særdeleshed også ved indgåelse af nye samarbejder og i forhold til at sikre compliance hele vejen rundt.

Søren Stig Hansen er bestyrelsesmedlem i BetterBoard
Stefan Schelde Hansen er bestyrelsesmedlem i BetterBoard
Stefan Schelde Hansen
CEO / Founder
Stefan har tidligere været med til at bygge virksomheden Baxx Promotion A/S op og var i mange år en del af ejerkredsen og bestyrelsen. Stefan har desuden opbygget en indgående viden omkring ledelsens og bestyrelsens mange udfordringer gennem hans tid som Programme Director hos Scandinavian Executive Instiute.

Hans rolle i bestyrelse er den informative ifht. til fremlæggelse af økonomiske tal, mål, update på aftalte action punkter og ikke mindst nye ideer fra teamet.

Oplev bestyrelsesarbejdet på tætteste hånd

I videoen ovenfor får du et helt unikt glimt ind i vores bestyrelsesarbejde, og hvem personerne bag beslutningerne er.

Alle medlemmerne bidrager med værdifulde og forskellige erfaringer fra forskellige brancher. Dette er bl.a. med til at sikre en bred vifte af viden og forståelse, så vi hele tiden kan videreudvikle og forbedre vores produkt og service overfor både kunderne, samarbejdspartnerne og leverandørene.

Følg med i næste afsnit

Kunne du tænke dig at følge med i vores lille serie omkring “Åbenhed i bestyrelsen”, så sørg for at følg os på LinkedIn og hold øje med vores hjemmeside, så misser du ikke et afsnit.

Du kan også se alle afsnittene på vores youtube-playliste lige her.

Næste afsnit kommer ud kort tid efter næste bestyrelsesmøde.