Samarbejde mellem Bestyrelseskvinder og BetterBoard

Interview med bestyrelseskvinder

Bestyrelseskvinder og BetterBoard indgår samarbejde

Vi er glade for at kunne annoncere at Bestyrelseskvinder og BetterBoard har indgået et samarbejde. Hos BetterBoard ser vi frem til at kunne give vores brugere endnu flere fordele, som alle kan være med til at skabe mere værdi for bestyrelsesarbejdet.

Det primære formål for samarbejdet med Bestyrelseskvinder er, at hjælpe SMV’ere med at professionalisere/optimere deres nuværende bestyrelse på kompetencer og måden at arbejde på i bestyrelsen.

Som kunde hos BetterBoard Bestyrelsesportalen tilbyder Bestyrelseskvinder nogle helt særlige fordele. Her får jeres bestyrelse muligheden for at bestille et uforpligtende strategisk sparringsmøde. Baseret på jeres konkrete udfordring sammensætter vi et stærkt team af 2 til 3 Bestyrelseskvinder, som i 2 timer sammen med jer/dig fokuserer på den ønskede problemstilling.

Du kan læse meget mere om de særlige fordele fra Bestyrelseskvinder og hvilke andre fordele du ellers kan få fra vores andre samarbejdspartnere inde på portalen.

Lidt information omkring Bestyrelseskvinder og deres arbejde

Bestyrelseskvinder er et netværk af erfarne erhvervskvinder, som ønsker at løfte og hjælpe små- og mellemstore virksomheder til at realisere deres vækstpotentiale gennem bestyrelsesarbejde.

Vi har kompetencerne og ambitionerne til at løfte din virksomhed. I Bestyrelseskvinder tror vi på, at den bedste måde at ruste sig til fremtiden er ved at have de rigtige mennesker på holdet. En god bestyrelse er sammensat af forskellige kompetencer, som matcher virksomhedens strategiske udfordringer. Besøg vores platform – www.bestyrelseskvinder.dk – hvor du kan søge på kvindelige kandidater efter deres kompetencer til bestyrelsesposter.

Hos BetterBoard ser vi frem til dette samarbejde og vi er meget glade for at kunne byde Bestyrelseskvinder velkommen blandt vores samarbejdspartnere.

Vi har kompetencerne og ambitionerne til at løfte din virksomhed.