BetterBoard deltager på Erhvervsmessen i Kolding d. 2. november

BetterBoard deltager i erhvervsmesse i Kolding

BetterBoard er i år blevet inviteret til at deltage i årets erhvervsmesse torsdag d. 2. november i Kolding. Erhvervsmessen giver alle virksomheder i Kolding og omegn muligheden for at stille sig frem med sit eller sine produkter. Det er samtidig gratis for alle at besøge messen og gå på opdagelse i de mange spændende virksomheder der stiller op.

Der vil i løbet af dagen også være indlæg fra lokale virksomheder.

Vi står klar ved stand nummer 16 for at vise BetterBoard Bestyrelsesportalen og dens mange fine funktioner frem. Samtidigt ser vi frem til at bringe yderligere viden omkring optimering af bestyrelsens workflow og ikke mindst sikkerheden omkring datahåndtering af de fortrolige og følsomme oplysninger, som bestyrelser arbejder med.

I forbindelse med messen tilbyder vi samtidig en 30 dages gratis prøveperioden af BetterBoard Bestyrelsesportalen.

Kan du ikke deltage ved årets erhvervsmesse?

Kan du ikke deltage i årets erhvervsmesse i Kolding, så står vi også altid til rådighed for en online demo af BetterBoard Bestyrelsesportalen, som du kan bestille via vores hjemmeside. Du er også velkommen til at besøge vores bestillingsside, hvor du har mulighed for blandt andet at bestille mere uddybende information omkring bestyrelsesportalen samt priser.

Har du mulighed for at deltage i messen, så håber vi naturligvis på at se dig og give dig et bedre indblik i bestyrelsesplatformen og hvilken værdi den kan være med til at skabe for jeres bestyrelse.