Krypteret data


– En bestyrelsesportal med høj sikkerhed

Når du anvender BetterBoard portalen, så er det vigtigt at du kan føle dig tryg og vide, at du arbejder på en portal med et meget højt sikkerhedsniveau.

Nogle af sikkerhedsforanstaltninger har vi listet op her – både dem som du rent fysisk kan se men også dem, som ligger i det skjulte:

  • 2-faktor login
  • Sikker TLS (SSL) certifikat med EV-validering (Extended Validation)
  • Krypteret data distribution
  • Krypteret data opbevaring

TLS (SSL) certifikat med ”Extended Validation”

En høj TLS 1.2-kryptering. TLS 1.2 er en ny og mere sikker browserprotokol, som anbefales i stedet for den ofte anvendte SSL-kryptering.

TLS er en forkortelse for Transport Layer Security

TLS er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere en krypteret (sikker) forbindelse mellem en webserver og en browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private, f.eks. når du indtaster dine loginoplysninger på BetterBoard portalen. Ved hjælp af TLS kan disse oplysninger krypteres, så oplysningerne er langt sværere at få fat i for ubudne gæster.

Selve TLS-certifikatet har til formål at kryptere de informationer og data der sendes mellem den besøgende og ejeren bag hjemmesiden, samt at disse informationer kun kan læses af de to parter.

EV er den højeste godkendelse til udstedelse af et SSL-certifikat og bliver udstedet efter de strenge standarder defineret af organisationen CA/Browser Forum.

Kryptering af data på BetterBoard Bestyrelsesportalen

Hvad er kryptering?

Kryptering betyder at data ændres til et format, som kun kan tilgås af den tiltænkte modtager. For at dekryptere (afkode) data skal modtageren have den korrekte ”nøgle”. Når du arbejder på platformen og begynder at uploade og se dokumenter, har vi sikret dine data med 256 bit AES-krypteret, som er en af de bedste og mest avancerede krypteringsstandarder. Denne krypteringsstandard er bl.a. godkendt af NSA til distribution af strengt fortroligt elektronisk materiale.

Vi sørger for at dine data både i ”distributions” øjeblikket, og når de ligger i hvile (lagret) at de er 256 bit AES-kryperet. Selve den fysiske lagring af data er på Microsoft Azure’s faciliter i Europa, som blandt andet er ISO/IEC 27001:2013 certificeret.

Ovestående sikkerhedsforanstaltninger er nogle vigtige elementer for en sikker bestyrelsesportal, og en stor del af det som sikre at jeres bestyrelse, udvalg etc. er GDPR compliant.

Oplev BetterBoard platformen

Kunne du tænke dig at opleve Danmarks nok mest intuitive bestyrelsesportal? Prøv den i 30 dage helt gratis uden nogen form for binding.

Du har også mulighed for at bestille en personlig online demo, hvor du vil blive introduceret for portalen og de smarte funktioner. Du har også mulighed for at invitere flere medlemmer af bestyrelsen med til demoen, så I kan være flere der får et indtryk af bestyrelsessoftwaren.

Har du spørgsmål eller kommentarer, så sidder vi klar på chatten mandag til torsdag fra kl. 08:00 til 16:30 og fredag fra kl. 08:00 til 16:00.