“Åbenhed i bestyrelseslokalet” ep 6 – Ny viden

Åbenhed i bestyrelseslokalet episode 6: Ny viden

Episode 6 af “Åbenhed i bestyrelseslokalet” byder blandt andet på ny viden om det marked BetterBoard befinder sig på

BetterBoard åbner op for bestyrelseslokalet og inviterer dig indenfor. Det er sidste afsnit i serien “Åbenhed i bestyrelseslokalet” og BetterBoard’s bestyrelse diskuterer både strategiarbejdet og generalforsamling. Derudover har Stefan fået ny viden omkring det marked BetterBoard befinder sig på, og glæder sig nu til at dele den viden med bestyrelsen.

Læs hvordan bestyrelsesmøde nummer 15 udfoldede sig

Vi har netop afholdt bestyrelsesmøde nummer 15 og som aftalt på sidste bestyrelsesmøde, startede vi denne gang med at snakke videre om vores framework til strategien. Vi fik det gjort og vi er alle glade og tilfredse med det endelige strategioplæg, som vi nu kan navigere efter.

Lige omkring det her med strategiarbejdet, så har vi faktisk siden sidste bestyrelsesmøde, fået tilført ny viden omkring det marked vi bevæger os på.

Denne nye viden kommer fra vores tilknyttede finansbachelorstuderende, Katrine Kynde. Katrine har lavet en undersøgelse på det danske marked omkring brugen af bestyrelsesportaler. Både omkring hvem der benytter en bestyrelsesportal og hvem der ikke gør. Dertil stilles der også spørgsmål om, hvorfor man så ikke benytter en på nuværende tidspunkt, hvis man vel og mærket har svaret at man ikke benytter en portal.

Sådan en undersøgelse indeholder naturligvis rigtig mange spørgsmål, så vi er utroligt glade for at have fået over 250 respondenter. Dette har virkelig givet os et bredt udsnit af markedet.

Undersøgelsen bekræftede også nogle af de ting vi vidste på forhånd og nogle af de ting, som vi havde undersøgt tidligere. Men det gav os absolut også nogle nye findings, som vi kan tage med i vores strategiarbejde. Både nogle på den korte bane og nogle på den lange bane.

I forhold til det som vi skal arbejde med på den korte bane, så har vi allerede inkorporeret og eksekveret på nogle af disse ting. Nu bliver det spændende at se, om det løfter, det vi forventer det vil løfte, ud fra det undersøgelsen har givet os.

Katrine Kynde Pedersen

Katrine Kynde Pedersen
Finansbachelorstuderende

Endnu et værdiskabende bestyrelsesmøde

I forlængelse af det, vil jeg rigtig gerne takke Katrine, for at have udarbejdet undersøgelsen og analyseret den. Der skal også lyde en stor tak til alle respondenterne, der har givet os denne nye viden som er super vigtig for vores fremtidige arbejde med BetterBoard Bestyrelsesportalen.

Udover at vi havde endnu et godt og værdiskabende bestyrelsesmøde, havde vi også generalforsamling, hvor vi skulle gennemgå årets regnskab. Det blev heldigvis godkendt og med god grund, da vi har indfriet forventningerne og lidt til.

Det var alt for denne gang og samtidigt også den sidste i serien “Åbenhed i bestyrelseslokalet” her fra BetterBoard. Endnu engang tak til bestyrelsen fordi de havde lyst til at være med, og tak til dig for at have kigget med. Vi håber, det har givet lidt inspiration ved at få indblik i, hvordan vi arbejder med tingene i bestyrelseslokalet her hos BetterBoard.

 

Med venlig hilsen
Stefan Schelde Hansen
CEO / Founder hos BetterBoard