Bestyrelsesmedlemmer fra landbrugssektoren

BetterBoard var endnu engang inviteret til at holde et indlæg omkring effektivisering af bestyrelsesarbejdet

Torsdag d. 21.11.2019 var en spændende dag, hvor vi fik lov at komme tæt på bestyrelsesmedlemmer fra landbrugssektoren. Vi har lavet en lille video fra dagen, og vil samtidig gerne sig tak til Birn+Partners og ikke mindst til deltagerne, for en god dialog og mange spændende input til effektivt bestyrelsesarbejde.

Her fik deltagerne til bestyrelsesuddannelsen et hurtigt indblik i BetterBoard portalen, såvel som nogle gode råd og tips fra BetterBoard’s CEO og founder Stefan Schelde Hansen.

Der blev blandt andet snakket om vigtigheden af at oprette og vedligeholde en god og sund struktur internt til bestyrelsens mapper, møder og dokumenter blandt andet. Med den rette struktur, kan man skabe et solidt grundlag, hvorfra der kan bygges mere på. På den måde forøger man muligheden for, at effektivisere både bestyrelsesmedlemmer samt bestyrelsesarbejdet og gøre det hele mere overskueligt.

Derudover er det vigtigt, at alle bestyrelsesmedlemmer bliver involverede i opbygningen af strukturen, så alle ved lige præcis, hvor årsregnskaberne kan findes eller hvor vedtægterne ligger opbevaret. Dette kan være med til at sikre mere effektive møder da alle i bestyrelsen kender strukturen, og de ved blandt andet derfor præcis hvilke mapper de skal kigge i for at forberede sig bedst muligt til et møde.

Herfra blev der kigget på hvordan BetterBoard er med til at dække disse behov, og hvordan portalen er med til at sikre en ordentlig struktur, sikkerhed og effektivisere bestyrelsesarbejdet.

Efter oplægget blev der hurtigt lagt op til debat og inputs fra deltagerne, som havde mange fine og gode spørgsmål til både portalen såvel som til bestyrelsesarbejdet generelt. Der blev blandt andet draget paralleller mellem bestyrelsesarbejdet inden for landbrugssektoren og bestyrelsesarbejdet i den offentlige sektor og fulgt op på de nyeste retningslinjer inden for bestyrelsesarbejdet og GDPR.