Image module

Høj sikkerhed med 2FA ved login

BetterBoard portalen er en særdeles sikker portal, som ved hjælp af blandt andet 2-faktor login sørger for, at dine data er sikret for uautoriseret adgang.

Med 2FA kan alle i bestyrelsen føle sig trygge. Høj sikkerhed og tryghed på BetterBoard Bestyrelsesportalen er et af de allervigtigste fokuspunkter for os i BetterBoard. For uanset om du er bestyrelsesmedlem, bestyrelsesformand eller er tilknyttet bestyrelsen på anden vis, er det helt essentielt, at login på portalen foregår med høj sikkerhed. Dermed sikres det, at bestyrelsens fortrolige og sensitive dokumenter udelukkende kan tilgås af udvalgte personer.

Sikkerhed i højsædet

BetterBoard platformen er en særdeles sikker portal for dig og din bestyrelse. Dette gælder både i forhold til håndtering af dokumenter og opgaver inde på selve portalen ved hjælp af kryptering af data samt sikkerhed i forhold til, når brugerne logger ind på portalen. Når du logger på portalen, bliver du bedt om at indtaste et brugernavn og en adgangskode. Efterfølgende vil du modtage en sms, hvori der vil være oplyst en unik kode. Denne kode er med til at bekræfte, at det rent faktisk er dig, der forsøger at logge på portalen. Hver gang du logger på portalen, vil en ny unik sms-kode blive sendt til dig. Derved vil du hele tiden være sikker på, at det kun er dig, der har adgang til din portal.

Om 2FA

En 2-faktor-godkendelse er af typen ”multi-faktor”-godkendelse. Det er en metode, som bekræfter en brugers identitet ved at anvende en kombination af to forskellige faktorer. Det kan være noget, som brugeren ”ved”, noget som brugeren ”har” og/eller noget brugeren ”er”.

2FA er en meget benyttet og anerkendt metode, som bidrager til en ekstra høj sikkerhed og tryghed for, at ubudne gæster ikke får adgang til dine data. 2FA giver dig med andre ord et ”ekstra lag” af sikkerhed på din BetterBoard portal.

2FA øger sikkerheden | BetterBoard bestyrelsesportal

Oplev værdien med en bestyrelsesportal

Prøv portalen gratis
Book online demo
Få mere information