Kundefordele for PwC kunder på BetterBoard portalen

Kære PwC-kunde,

BetterBoard stræber efter at være en stærk sparringspartner for bestyrelsen og direktionen. Derfor glæder det os, at vi kan tilbyde vores professionelle bestyrelsesportal med særlige fordele til dig, der er bogføringskunde hos PwC. BetterBoards bestyrelsesportal skaber grundlaget for et sikkert og effektivt workflow omkring bestyrelsesarbejdet og er samtidig med til at sikre bestyrelsens GDPR compliance.

Som PwC kunde har du adgang til særlige PwC fordelsrabatter. Klik her for at få adgang til dine PwC kundefordele hos BetterBoard.

*Forbeholdt nye kunder (cvr. numre) og eksklusivt for PwC-kunder.

Book et online møde med BetterBoard når det passer dig
Bestil en personlig og uforpligtende online demo
Ønsker du at opleve hvilken værdi portalen skaber for jeres bestyrelse eller advisory board, kan du booke en uforpligtende online demo som passer ind i din kalender.
Book online demo
Prøv BetterBoard Bestyrelsesportalen i 30 dage - ingen binding
Prøv portalen gratis i 30 dage – ingen binding
Oplev portalen på egen hånd med en 30 dages gratis prøveperiode – ingen binding. Opret møder, upload dokumenter, tilføj medlemmer og meget mere.
Bestil gratis prøveportal
BetterBoard Bestyrelsesportalen tilbyder PwC kunder nogle særlige fordele
Se hvilke fordele du får som kunde hos PwC
Som kunde hos PwC giver vi dig en række fordele, som du kan læse meget mere om ved at klikke her og bestille gratis og uddybende information omkring samarbejdet.
Download information